Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Ridderkerk; Eekels Pompen
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga jij doen als Monteur?
Bij Boels (Eekels) Pompen richten wij ons op de tijdelijke inzet van pompen en pomp installaties. Als specialist binnen onze branche zoeken wij voor onze klanten binnen de GWW, industrie, maritiem & offshore en overheidsbranche naar de beste oplossing. Samen met ons gespecialiseerde team stellen wij deze tijdelijke installaties op maat samen vanuit onze vestigingen te Ridderkerk, Ridderkerk en Zwolle. Door onze groei is er een rol ontstaan voor een leiding monteur op onze locatie te Ridderkerk.

 

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van het leidingwerk en het in uitstekende staat houden hiervan voor onze klanten. Gedurende de dag kom je verschillende situaties tegen en zal je voor een oplossing moeten zorgen. Dit is natuurlijk wat je graag doet! Zo kan het gebeuren dat er leidingen net terugkomen van verhuur aan een vaste klant in de regio. Bij inspectie constateer jij dat een aantal flenzen beschadigd zijn. Omdat jij ook de inspectie hebt gedaan voordat de leidingen het magazijn verlieten, weet jij precies waar het probleem zit en kun jij dit ook oplossen.

 

Als monteur leiding werk heb jij een afwisselende functie op onze mooie werkplaats te Ridderkerk. Jij gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast jong team die jou graag hun kennis aanleren. Wil jij je blijven ontwikkelen en maak jij graag onderdeel uit van een enthousiast team? Dan komen wij graag met jou in contact!


Boels (Eekels) familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Jij maakt onderdeel uit van het team van Boels (Eekels) Pompen waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.


Jouw profiel
Technisch en leergierig; jij bent het en dus pas jij binnen ons team! Als leiding monteur pas jij binnen dit team als:

 • Je beschikt over een technische voor opleiding in een relevante technische richting op MBO niveau;
 • Jij in het bezit bent van een geldig VCA of bereid bent om deze te behalen, rijbewijs B is mooi meegenomen;
 • Je flexibel, klantgericht en collegiaal te werk gaat;
 • Je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, waarbij je accuraat en stressbestendig werkt.

 

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als leiding monteur dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Eekels Pompen:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Ridderkerk
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren?
Is deze vacature voor leiding monteur in Ridderkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa Siemers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0638594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via