Teamleider Collections

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als Teamleider Collections in Sittard stuur jij een team van 7 Collection Officers aan, welke verantwoordelijk zijn voor het behandelen van incassozaken rondom debiteuren. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van hun dagelijkse activiteiten. Dit houdt in o.a. het coördineren van de behandelingsstrategie en escalatie van complexe cases naar collection specialisten, het uitvoeren van de direct debit run. Daarnaast hou je ook controle op andere processen zoals voorstellen voor refunds, facturen van advocaten, deurwaarders en incassobureaus en het controleren van bad debt afschrijvingen.

Je draagt zorg voor de naleving van belastingregels en -voorschriften die gelden in het desbetreffende land. Daarnaast ben je verantwoordelijk van de continue verbetering van processen om de efficiëntie te vergroten en spoort het team aan om zelf met verbetervoorstellen te komen en enthousiasmeert ze voor de implementatie hiervan.

Deze vacature heeft als standplaats het kantoor in Sittard, maar na een gedegen inwerktraject kun je ook deels thuiswerken.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 17 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het credit collection team, onderdeel van de afdeling Accounts Receivable (debiteuren). Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt. In deze rol als Teamleider Collections werk je nauw samen met je collega Teamleider die voor het team Collection Agents verantwoordelijk is. Jullie rapporteren aan de Manager Collections.

Jouw profiel

Analytisch sterk en hands-on; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als Teamleider Collections de beste te worden bij Boels in Sittard, beschik je over het volgende:

 • HBO opleiding in accounting, bedrijfseconomie of andere financiële richting, of HBO werk- en denkniveau door ervaring
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een debiteuren en/of collections gerelateerde functie in een internationale omgeving
 • Uitstekende leidinggevende vaardigheden, in staat om teamleden te coachen en begeleiden in hun dagelijkse werkzaamheden en deze naar een hoger niveau te brengen
 • Ervaring in SAP en affiniteit met de adoptie van nieuwe IT systemen
 • Klantgericht, stressbestendig en goed in probleemoplossen
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een grote plus

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als Teamleider Collections in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen €2.623,- en €3.747,- bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Bij de selectie willen we ook vooral je ambities ervaren en bespreken op welke wijze een carrière bij Boels zich voor jou kan ontwikkelen. We hopen je namelijk voor de lange termijn bij Boels te mogen verwelkomen en dus niet alleen een baan aanbieden maar meer nog een carrière met alle ondersteuning die daar bij hoort.

Boelseye!

Is deze vacature van Teamleider Collections in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Michelle Mallie telefonisch of via Whatsapp op 06-4108 5663. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via