Stage Finance

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Student
  • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Tijdens je stage finance bij Boels in Sittard werk je ondersteunend aan de senior accountant bij de verwerking van financiële administratie. Je verwerkt kas- en banktransacties, analyseert de betrokken tussenrekeningen en verzorgt de afwikkeling van de debiteuren en crediteuren. Binnen Boels zijn er veel verschillende nationale en internationale bankrekeningen die dagelijks geboekt moeten worden. Een deel hiervan loopt automatisch maar niet alles. Jij bekijkt wat er binnen komt en waar het naar toe moet. Daarnaast ga je aan de slag met verschillende andere werkzaamheden zoals documenten voor de accountant verzamelen en opleveren, het behandelen van vragen uit de filialen vanuit jouw adviserende rol en het verwerken van aanpassingen in de systemen.

Naast je dagelijkse werkzaamheden in deze stage finance bij Boels in Sittard woon je wekelijks het teamoverleg bij en liggen er verschillende projecten waarmee je aan de slag kunt gaan om je kennis verder te verbreden. Je mag bijvoorbeeld meehelpen met het structureren van diverse processen en het meedenken met procesverbeteringen.

Je doet dat niet alleen. Je wordt dagelijks begeleid door een stagebegeleider en de teamlead van de afdeling. Daarnaast heb je op basis van jouw behoefte regelmatig een voortgangsgesprek met de manager.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Je komt terecht in een team van 27 collega’s waarvan 17 collega’s samen met jou gevestigd zijn in Sittard. Binnen het hechte team hangt een leuke sfeer. Het is een collegiaal team dat altijd voor elkaar klaar staat. Ze noemen zichzelf dan ook het leukste team van Boels. Om dit te behouden luncht het team dagelijks samen en plannen zij geregeld een uitje.

 

Jouw profiel

Nauwkeurig, teamplayer: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als de beste te worden in deze stage finance bij Boels in Sittard:

  • volg je een hbo opleiding Finance & Control;
  • heb je een proactieve houding en ben je zowel communicatief als numeriek sterk;
  • beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelingen communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • start je stage in september 2022 en duurt minimaal 8 weken.

 

Wat we bieden

Als je ons team komt versterken tijdens jouw stage finance, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • een passende stagevergoeding van €500 bruto per maand;
  • werktijden flexibel in te plannen tussen 7.30 en 17.00 uur;
  • in overleg met je manager de mogelijkheid om enkele dagen vanuit thuis te werken;
  • reiskostenvergoeding richting Sittard.

 

Solliciteren!

Is deze stage finance bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer dan direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via