Service- & Installatiemonteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Ridderkerk
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga jij doen als Service- & installatiemonteur?
Bij Boels (Eekels) Pompen richten wij ons op de tijdelijke inzet van pompen en pomp installaties. Als specialist binnen onze branche zoeken wij voor onze klanten binnen de GWW, industrie, maritiem & offshore en overheidsbranche naar de beste oplossing. Samen met ons gespecialiseerde team stellen wij deze tijdelijke installaties op maat samen vanuit onze vestigingen te Ridderkerk, Geleen en Zwolle. Door onze groei is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de functie van service- & installatiemonteur voor de regio Ridderkerk.

In de buitendienst heb je bij Boels (Eekels) Pompen een tweeledige functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Het ene moment sta je op locatie in Rotterdam waar gestart gaat worden met een project. Jij gaat hier samen met een collega aan de slag om de tijdelijke pompinstallatie te installeren. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar door jouw vakkundige blik, kun je dit zelf oplossen. Uiteraard voer je ook controles en veiligheid checks uit, zodat je zeker weet dat de installatie goed en veilig werkt. Het andere moment stap je alleen in de auto om bij een klant preventief onderhoud te verrichten en een storing op te lossen aan een dieselpomp.

Kortom; sta jij open voor een afwisselende technische functie waarin jij op verschillende locaties in de regio Ridderkerk aan de slag gaat? Dan horen wij graag van jou!

Boels/Eekels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Jij maakt onderdeel uit van het team van Eekels Pompen waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.


Jouw profiel
Vriendelijk en betrouwbaar; jij bent het en dus pas jij binnen ons team! Als service- & installatiemonteur pas jij verder binnen dit team als:

 • Jij beschikt over een technische opleiding;
 • Jij al een paar jaar ervaring hebt als monteur;
 • Jij beschikt over een rijbewijs B en woonachtig bent in de regio Ridderkerk;
 • Jij veilig werken belangrijk vind, graag met klanten in contact komt én graag onderdeel uitmaakt van een enthousiast team!


Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als service- & installatiemonteur dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Eekels Pompen:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Ridderkerk;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren?
Is deze vacature voor service- & installatiemonteur in Ridderkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa Siemers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op
0638594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via