Industrieel Schilder

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Internal Employee
  • Standplaats Ridderkerk
  • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga jij doen als Industrieel schilder?
Bij Boels (Eekels) Pompen richten wij ons op de tijdelijke inzet van pompen en pomp installaties. Als specialist binnen onze branche zoeken wij voor onze klanten binnen de GWW, industrie, maritiem & offshore en overheidsbranche naar de beste oplossing. Samen met ons gespecialiseerde team stellen wij deze tijdelijke installaties op maat samen vanuit onze vestigingen te Ridderkerk, Geleen en Zwolle. Door onze groei is er een rol ontstaan voor een industrieel schilderop onze locatie te Ridderkerk.

In deze rol als industrieel schilder ben jij verantwoordelijk voor het opknappen van pompen. Je houdt je bezig met het schilderen en/of spuiten van pompen en losse onderdelen en ondersteunt de werkplaats chef met andere werkzaamheden. De pompen waarmee jij in aanraking gaat komen zijn grotendeels diesel aangedreven pompen, maar dit kan ook, met het oog op verduurzaming, een elektrisch aangedreven pomp zijn. Op basis van de dagelijkse planningen weet jij welke pompen jij deze dag moet gaan behandelen. Als jij de werkzaamheden hebt uitgevoerd verricht jij nog snel een controle om vervolgens de pompen weer gereed te zetten voor de verhuur. Kortom; Als spuiter bij Boels (Eekels) Pompen is geen dag hetzelfde!

 

De Boels/Eekels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Jij maakt onderdeel uit van het team van Eekels Pompen waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.


Jouw profiel
Jij hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Accuraat en stressbestendig; jij bent het en dus pas jij binnen ons team! Als industrieel schilder pas jij binnen dit team als:

  • Je beschikt over een MBO opleiding in een relevante technische richting; 
  • Jij in het bezit bent van een geldig VCA of bereid bent om deze te behalen;
  • Je flexibel, klantgericht en collegiaal te werk gaat;
  • Je beschikt over een rijbewijs, maar dat is een pré.

 

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als industrieel schilder dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Eekels Pompen:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Ridderkerk;
  • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren?
Is deze vacature voor industrieel schilder in Ridderkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa Siemers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op
0638594479. Hoor ik snel wat van je?

 

NOTE: Voor deze vacature zijn wij niet op zoek naar zelfstandigen/zzp'ers.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via