Werkvoorbereider

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Ridderkerk; Eekels Pompen
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga jij doen als Werkvoorbereider?
Bij Eekels Pompen richten wij ons op de tijdelijke inzet van pompen en pomp installaties. Als specialist binnen onze branche zoeken wij voor onze klanten binnen de GWW, industrie, maritiem & offshore en overheidsbranche naar de beste oplossing. Samen met ons gespecialiseerde team stellen wij deze tijdelijke installaties op maat samen vanuit onze vestigingen te Ridderkerk, Geleen en Zwolle. Door onze groei is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de functie van werkvoorbereider op onze locatie te Ridderkerk.

Bij Eekels pompen in Ridderkerk krijg je de mogelijkheid om jezelf binnen de verhuurbranche verder te ontwikkelen. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten van start tot eind en heb jij veel contact met de logistiek medewerker, chauffeurs en monteurs.

Als werkvoorbereider bij Eekels pompen te Ridderkerk beginnen de werkzaamheden betreffende alle projecten bij jou! Zodra er een nieuw project binnenkomt ga jij een planning maken voor het gereedmaken van de benodigde materialen. Vervolgens controleer jij of al het materieel gereed is voor uitlevering. Zodra het materieel klaar is om geleverd te worden neem jij contact met de klant op om de aflevering te bespreken, deze planning neem jij vervolgens weer door met de chauffeurs en monteurs. Kortom een zeer dynamische baan waar wij een ambitieuze werkvoorbereider voor zoeken welke in een sterk groeiend team wil komen werken!

Eekels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Jij maakt onderdeel uit van het team van Eekels Pompen waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.


Jouw profiel
Stressbestendig en nauwkeurig; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Als Werkvoorbereider pas jij binnen dit team als:

 • Je beschikt over een mbo-opleiding in een relevante technische richting;
 • Je in het bezit bent van een geldig VCA of bereid bent om deze te behalen;
 • Je flexibel, klantgericht en collegiaal te werk gaat;
 • Je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, waarbij je accuraat en stressbestendig werkt;


Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als werkvoorbereider dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Eekels Pompen:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Ridderkerk;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren?
Is deze vacature voor werkvoorbereider in Ridderkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via