Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hengelo (2)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Wanneer jij aan de slag gaat als Verkoper in Hengelo, start jij ’s ochtends samen met jouw collega’s het filiaal op. De gehele dag lopen er klanten in en uit voor jouw advies. Van particulier tot zakelijk en van klein materiaal tot hoogwerkers. Met jouw kennis, die we je graag leren, weet jij iedere klant te voorzien van een passend advies voor zijn of haar klus. Na het advies gesprek met de klant maak jij de prijsafspraken en vervolgens zorg jij ervoor dat dit op de juiste manier wordt behandeld in ons systeem. Zo weet iedereen aan wie en waar ons materiaal verhuurd is. Wanneer de klant het materiaal terug komt brengen, controleer jij de machine. Jij controleert of het nog naar behoren werkt. Is het materiaal in goede staat terug gebracht? Dan zorg jij ervoor dat de klant haar borg terug krijgt en het materiaal aangemeld wordt om weer gereed te maken voor de volgende klant. Dit alles doe jij met visie op de klant en met snelheid, zodat de klant snel weer verder kan met de klus.


In jouw adviserende rol, luister je naar de klant. Op de wensen van jouw klant speel je in en zorg je dat de klant met het juiste materiaal huiswaarts keert. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces. Wanneer je even geen klant aan de balie hebt staan, help je klanten verder via mailcontact en de telefoon. Je stelt offertes op en zorgt dat de administratie goed wordt bijgewerkt. Wanneer je er klaar voor bent, mag je ook klein onderhoudt uitvoeren aan de machines. Samen met jouw collega’s in Hengelo , zorg jij ervoor dat het filiaal een goede uitstraling heeft.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het team waarin jij komt te werken in Hengelo bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Jouw profiel
Technische affiniteit en commercieel handelen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit hebt met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring
 • Een servicegerichte instelling
 • De wil om alles te leren over de verhuurbranche binnen de bouwsector

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Hengelo
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van verkoper in Hengelo een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via