Medewerker projects en events

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Over jouw rol
Bij Boels Unitverhuur  leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in de Benelux binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Als medewerker projects en events zorg jij ervoor dat de project- en offerteaanvragen goed worden opgepakt. Je werkt nauw samen met jouw collega’s in het projectteam. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor het tekenen, calculeren en werkvoorbereiding. Tijdens het offerte traject ben jij als medewerker projects en events betrokken en geef jij jouw advies af aan jouw collega’s. Zodra de offerte akkoord is ben jij verantwoordelijk om de projectmanager juist te informeren; Jij zal in samenwerking met de projectleider een plan opstellen en taken verdelen. De samenwerking binnen onze afdeling is belangrijk en daarvoor is duidelijke en heldere communicatie heel belangrijk.


Als medewerker projects en events weet je alle facetten bij elkaar te brengen voor de start van het project, jij zorgt er samen met je team voor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken.
Als medewerker projects en events heb jij een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is. Je werkt hier aan de gave events en grote projecten binnen Boels.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.


Het oranje team en jij
Regelen & coördineren, overzicht houden en communicatief; jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als medewerker projects en events de beste te worden, heb je;

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, naast Nederlands beheers jij de Engelse taal vloeiend, Frans is een pré;
 • Ervaring in werkvoorbereiding, tekenwerk, inkoop en calculeren of bent bereid dit te leren.
 • Communicatieve vaardigheden, maar ben je ook overtuigend, sta je voor samenwerking, durf jij beslissingen te nemen, neem jij een gezonde portie humor mee en vind jij sfeer belangrijk;
 • Commerciële vaardigheden; als geen ander weet jij in- & externe verbindingen te leggen en heb jij een hoge gun-factor;
 • Inschattingsvermogen; Je houdt van de dynamiek want elke dag is anders en ieder project kent nieuwe uitdagingen, jij bent in staat in oplossingen te denken en bent niet bang voor een deadline of een goede discussie in- en / of extern. Je manier van communiceren is helder, empathisch en opbouwend.
 • Organisatievermogen, je bent gestructureerd, servicegericht en daadkrachtig.

 

 

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als medewerker project en events, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 

 

 

 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.207,00 en € 3.153,00 op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • In deze rol krijg je de beschikking over een laptop en smartphone.
 • Werken op standplaats Sittard.
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via