Management Trainee

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Het traineeprogramma

 • Fase 1: verkennen (9 maanden)

Je start op 1 september met jouw Management Traineeship. De eerste drie maanden van het traineeship begin je midden in de corebusiness op een van onze filialen om zo de rental branche echt te leren kennen. Vervolgens maak je de stap naar het hoofdkantoor in Sittard waar je vier maanden op verschillende afdelingen gaat mee draaien, om ten slotte kennis te maken met onze Specials. Deze periode sluit je af met een week buitenlandervaring in een van de 18 landen waar Boels actief is.

 • Fase 2: verbreden en verdiepen (15 maanden)

In de tweede fase van jouw Management Traineeship werk je zelfstandig aan een aantal gevarieerde projecten op tactisch en strategisch niveau die passen bij jouw interesse, ontwikkeling en kennis. Hierbij bouw je mee aan Boels en aan jouw eigen leiderschap. Je maakt deel uit van de Trainee groep en je werkt samen met de andere trainees aan een (internationale) opdracht/project vanaf ons hoofdkantoor in Sittard. In deze fase maak je ook opnieuw een uitstap naar Boels in het buitenland.


Gedurende het gehele traineeship word je continue gecoacht en uitgedaagd in jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten door jouw persoonlijke mentor, een externe coach en door de talentmanager. Je werkt samen met veel collega’s en bouwt een (internationaal) netwerk op met veel contact met (senior) management binnen en buiten Sittard. Dit zorgt ervoor dat je kan leren, groeien en ontwikkelen én dat je na twee jaar echt het verschil kan maken binnen de organisatie. Kortom, een vliegende start van je carrière met het Management Traineeship bij Boels!


De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. De medewerkers binnen Boels beschikken allemaal over het Boels DNA. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Ondanks de sterke groei van de organisatie blijven we fungeren als één bedrijf en voelen wij ons verbonden met alle collega’s.


Wie zoeken we?

Beschik jij over doorzettingsvermogen en heb je de ambitie om het verschil te maken binnen een snel ontwikkelende, internationale organisatie? Dan pas je binnen ons Management Traineeship. Daarnaast beschik je over:

 • Een recent afgeronde master opleiding;
 • De ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een toekomstige manager binnen Boels;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden we?

Als Management Trainee bij Boels in Sittard zorgen wij voor optimale begeleiding waardoor jij kan groeien en jezelf op professioneel en persoonlijk vlak kunt ontwikkelen. Daarnaast kun jij het volgende verwachten van Boels:

 • De mogelijkheid om landelijk te werken;
 • Een startsalaris van €2.800,- bruto per maand met een groeiplan;
 • Een leaseauto gedurende de volledige duur van het traineeship;
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling door masterclasses, een op jou afgestemd coachingsprogramma, management trainingen en een externe meerdaagse teambuilding activiteit;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, bedrijfsfitness, fietsplan, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Ben jij Boels GeneratioNXT? Solliciteer nu!

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen volgt er een kennismakingsgesprek met een manager (tevens oud-trainee) en een recruiter. Na een positief gesprek ontvang je een online assessment waarna wij jou laten weten of je bent uitgenodigd de assessmentdag.

Spreekt het GeneratioNXT Management Traineeship jou aan en wil jij per 1 september 2022 onze trainee worden? Upload dan je cv met motivatiebrief via de button ‘solliciteren’. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik help je graag verder. Je kun mij telefonisch en via WhatsApp bereiken op: 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via