Hulpkracht verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Dordrecht
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels Pitstop

Ga je aan de slag als verkoper bij Boels in Dordrecht dan steek je handen maar uit de mouwen! Je bent de hele dag in de weer met verschillende werkzaamheden en wordt je betrokken in alle processen. Je gaat aan de slag achter de balie waar je de klanten te woord staat en hen het beste verhuuradvies geeft. Daarnaast zet je de machines klaar zodat klanten de machines gemakkelijk kunnen ophalen. Hiervoor stel je verhuurcontracten op en houd je de administratie bij in ons systeem.
 

In deze flexibele bijbaan als verkoper in Dordrecht zorg je ervoor dat de machines op tijd klaar staan om opgehaald te worden en ondersteun je de chauffeurs bij het laden en lossen van de auto’s. Wanneer apparaten terug komen controleer jij of ze nog werken en zorg je ervoor dat ze weer gereed worden gemaakt om opnieuw te verhuurd te worden. Lijkt dit je nou een super toffe bijbaan maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, onze collega’s leren het je graag. Een goede portie leergierigheid en interesse in de machines staat voorop!

 

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! In het Boelsfiliaal in Dordrecht is samenwerken de key tot succes. Iedereen heeft zijn of haar eigen takenpakket maar ondersteunen elkaar waar nodig. Als allround werkstudent werk je samen met vaste collega’s en wordt er samen genoten van een goed bakkie koffie!

 

Het oranje team en jij

Ben je een echte teamplayer en flexibel inzetbaar? Dan zijn wij bij Boels in Dordrecht op zoek naar jou als onze nieuwe collega. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré

 

Je krijgt een heleBoels

Wij zorgen ervoor dat je al onze producten en systemen leert kennen om je werk als verkoper goed kunt uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden? Wij regelen het. Verder kun je van deze bijbaan verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Dordrecht;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan van verkoper in Dordrecht een schot in de roos? Solliciteer direct via de button of WhatsApp. Mijn naam is Nina Borghomas en ik ben te bereiken op 06 11 388 071.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via