Hulpkracht verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Haag - Centrum
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Als verkoper bij Boels in Den Haag Centrum leer jij de winkel op alle gebieden kennen, je hebt veel contact met klanten en collega's. In de rol van verkoper ga jij klanten voorzien van het beste verhuuradvies om hun werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. De perfecte machine gevonden? Dan maak je het verhuurcontract op en regel jij de uitgifte van de machines in het systeem. Je zorgt er als verkoper voor dat alle machines en materialen op tijd klaar worden gezet om opgehaald te worden door de klant en legt uit hoe ze de apparaten kunnen gebruiken. Machines die worden teruggebracht controleer je en je verricht lichte onderhoudswerkzaamheden zodat ze weer klaar zijn voor de volgende. Daarnaast help je jouw collega’s bij het laden en lossen van de auto’s. Wellicht rij je wel een keer mee of sturen we jou zelf op pad door Den Haag Centrum en omstreken.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!  Als werkstudent in de Boels winkel in Den Haag Centrum kom je terecht in een vriendelijk team van 9 collega’s. In dit team beschikken jouw collega’s over een vlotte babbel en een goede portie Haagse humor.


Het oranje team en jij

Heb jij net als onze collega’s een vlotte babbel en weet je van aanpakken? Dan zijn wij bij Boels in Den Haag Centrum op zoek naar jou als verkoper. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Wij zorgen ervoor dat je al onze producten en systemen leert kennen om je werk als verkoper goed kunt uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden? Wij regelen het. Verder kun je van deze flexibele bijbaan verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Den Haag Centrum;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van verkoper bij Boels in Den Haag Centrum een schot in de roos? Solliciteer direct via de button of WhatsApp. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via