Stage Business Proces Management

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Tijdens jouw afstudeerstage Business Proces Management bij Boels in Sittard op de afdeling Business Proces Management ga je aan de slag met een project op het gebied van Operational Excellence. Jij gaat ervoor zorgen dat de dienstverlening naar onze klanten geoptimaliseerd wordt zodat wij de beste service kunnen leveren en een betrouwbare partner kunnen zijn en blijven. Je gaat je richten op het identificeren, definiëren, harmoniseren en digitaliseren van procesoptimalisatie in alle lagen van de organisatie.

Al onze projecten worden uitgevoerd op basis van het Lean Six Sigma principe. Samen met jou bekijken we welk project het beste aansluit bij jouw interesses. Op de afdeling Business Proces Management in Sittard ben jij de facilitator van de afdeling, maak jij echt het verschil en zorgt voor continue verandering door slimmer te werken. Gedurende jouw stage Business Proces Management in Bij Boels in Sittard wordt je dagelijks begeleid door de teamlead van de afdeling Business Proces Management. Daarnaast heb je wekelijks contact met de manager om je voortgang te bespreken.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Op de afdeling Business Proces Management in Sittard kom je terecht in een proactief team met 7 collega’s. Het is een onafhankelijk team dat opereert binnen de organisatie om  en als doel heeft Operational Excellence te realiseren binnen Boels.

 

Het oranje team en jij

Gedreven, aanpakker: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook de beste te worden tijdens je stage Business Proces Management bij Boels:

 • volg je een HBO opleiding Bedrijfskunde, Commerciële economie, Business Innovation, International Business of vergelijkbaar;
 • ben je communicatief sterk en heb je een can-do mentaliteit;
 • beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • start je stage in september 2022 en duurt minimaal 5 maanden.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons team komt versterken tijdens je stage Business Proces Management dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • een passende stagevergoeding  van €500 per maand;
 • werktijden zijn flexibel in te richten tussen 7.00 en 18.00 uur;
 •  mogelijkheid om vanuit thuis te werken, in overleg met je manager;
 • reiskostenvergoeding richting Sittard.

 

Boelseye!

Is deze stage Business Proces Management bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer dan direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via