commercieel medewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop

Als commercieel medewerker binnendienst in het Sales Service Center in Sittard ben jij degene die helpt met het verhuren van onze producten of diensten binnen het district(regio) waar je werkzaam bent. Hiervoor heb je veel (telefonisch) contact met klanten en ondersteun je de filialen en accountmanagers in de buitendienst. Elke dag werk je weer aan de tevredenheid van onze klanten, iets wat je op het lijf is geschreven. Dit is een functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je adviseert en onderhoudt contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/of mail, je ondersteunt filialen bij het afhandelen van factuur klachten en schades en ziet deze als een uitdaging om de klant tevredenheid te vergroten (extra commerciële kans) en ben je dagelijks bezig met het opstellen van offertes.

Zoals je kan lezen heb je als commercieel medewerker binnendienst veel afwisseling in je werkzaamheden. Naast bovengenoemde werkzaamheden assisteer jij ook de accountmanagers en ondersteun je door afspraken in te plannen op basis van verlopen contracten of commerciële kansen/signalen. Al je activiteiten verwerk je in onze systemen en zorg je voor een juiste verslaglegging. Daarnaast ben je met je gezamenlijk eindverantwoordelijk voor een belangrijke klantgroep binnen ons bedrijf.

Jouw toekomstige manager, Marcel, vertelt het volgende over deze functie in Sittard:

‘’Voor mijn team in Sittard, ben ik opzoek naar een klantgerichte teamlid die graag de telefoon opneemt en potentiële klanten belt. We hebben iemand nodig die eventuele problemen kan oplossen en voor een positief resultaat voor onze klanten kan zorgen. Jij bent een verkoper en klantenserviceprofessional die de verkoop voor jouw district kan stimuleren en goed kan werken met minimale supervisie.’’

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Je komt in het Sales Service Center te werken in Sittard. Het is een relatief nieuw team, waarbij wij opzoek zijn naar toppers! Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

 

Het oranje team en jij

‘Stressbestendig en service gericht’: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team in Sittard! Om daarnaast als commercieel medewerker binnendienst de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau (min afgeronde MBO met enkele jaren ervaring) met aantoonbare, commerciële en administratieve werkervaring
 • Een commerciële instelling, ben je doortastend en vind je klantcontact leuk
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Een proactief mentaliteit met verantwoordelijkheidsgevoel en ben je daarnaast een teamplayer

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als commercieel medewerker binnendienst, in Sittard dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen bij een fulltime dienstverband (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Een reiskostenvergoeding naar Sittard
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot fulltime baliemedewerker, monteur, chauffeur, assistent manager, filiaalmanager, accountmanager enz.

 

Boelseye!

Is deze vacature van commercieel medewerker binnendienst in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via