Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Internal Employee
  • Standplaats Purmerend

Dit is de rol

Boels pitstop

Wil jij werken als verkoper bij Boels in Purmerend ? Dit is wat je kunt verwachten van je dag! Je gaat aan de slag achter de balie en staat onze klanten te woord. Van vragen over graafmachines tot afrasteringshekken, jij geeft hen het beste advies zodat zij hun klussen kunnen klaren. Naast klanten helpen, zorg je ervoor dat je in het systeem bij houdt welke spullen worden verhuurd en terug gebracht en stel je contracten op.
 

In het Boels filiaal in Purmerend zet je naast baliewerkzaamheden ook de machines die verhuurd zijn klaar om opgehaald te worden en helpt bij het laden en lossen van de auto’s. De machines die terug gebracht worden moeten natuurlijk gecontroleerd worden, check jij ze even zodat ze weer opnieuw verhuurd kunnen worden? Door deze afwisseling vliegt de dag voorbij.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! 

 

Het oranje team en jij

Heb je misschien al een bijbaan gehad in de supermarkt, horeca of Retail en ben je op zoek naar wat anders? Of spreken deze werkzaamheden jou enorm aan? Dan is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Purmerend de geschikte vacature voor jou! Om bij Boels te werken:

  • Je bent op zaterdagochtend (van 8.00 uur tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
  • Je wilt in de vakanties extra werken;
  • Je bent vriendelijk, flexibel en houd van een beetje dynamiek en afwisseling;
  • Heb je een rijbewijs B kan handig zijn, maar is niet noodzakelijk.

 

Je krijgt een heleBoels

Wij laten jou graag kennismaken met al onze producten en systemen. Daarnaast is het mogelijk om tussendoor trainingen te volgen:wil jij graag op een heftruck rijden? Als verkoper mag je van deze vacature ook verwachten:

  • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

  • Reiskosten vergoeding naar Purmerend;
  • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Purmerend een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is  Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via