Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Maastricht
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Dit is niet zomaar een parttime baan; Dit is een flexibele baan als verkoper binnen onze grote oranje Boels familie! Kom jij op parttime basis ons team in Maastricht versterken?

Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega's, word jij verantwoordelijk voor de verhuurbalie om de klanten te helpen met het huren van materiaal voor hun bouwprojecten en doe-het-zelf klus in huis. Binnen de kortste keren weet jij het verschil tussen een breekhamer en een boorhamer. De klanten zullen zich immers tot jou wenden voor advies en aanbevelingen! Wij hebben voor onze klanten een breed scala aan duurzame producten te huur, want ook Boels werkt graag mee aan een schonere, duurzamere toekomst! Naast het adviseren van onze klanten, ben jij verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging met betrekking tot het verhuurde materiaal, maar ook om de teruggaaf te registreren. Zo vliegt de dag snel voorbij. Je zorgt ervoor dat het filiaal in Maastricht opgeruimd en wel klaar staat als jouw collega's de volgende dag binnenkomen en dan sluit je samen het filiaal in Maastricht af. Het weekend begint hier!

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Maastricht bestaat uit veel enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken.

 

Het oranje team en jij

‘Goed met mensen om kunnen gaan’ ‘Echt willen helpen’. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze parttime baan als verkoper in Maastricht. Daarnaast:

 • Werk je op zaterdag van 08:00 tot 12:30.
 • Ben je doordeweeks beschikbaar. Je kunt in overleg extra uren/dagen komen werken.
 • Wil je graag komen werken in de vakantie periodes. Dit is uiteraard ook in overleg.

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode als verkoper in Maastricht leer je onze producten en ons IT systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze parttime functie als verkoper verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd
 • Een reiskostenvergoeding naar Maastricht
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot fulltime baliemedewerker, monteur, chauffeur, assistent manager, filiaalmanager, accountmanager enz.
 • 28 verlofdagen bij een fulltime dienstverband (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

 

Boelseye!

Is deze parttime functie als verkoper in Maastricht een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via