Monteur WTB

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Op onze Boels locatie in Zoetermeer is geen dag van een monteur nooit hetzelfde. Je begint je dag met een overheerlijke stevige kop koffie uit ons verse bonenapparaat. Daarna start jij jouw werkdag met het doornemen van jou planning die dag.


Er staan diverse machines klaar die zijn teruggekomen vanuit onze klanten en aan jou de taak om deze machines te controleren of ze nog naar behoren werken. Je begint met de controle van een verreiker. Deze werkt zoals het moet, dus de verreiker kan terug de verhuur in, klaar om verhuurt te worden aan de volgende klant.

Vervolgens controleer je de hoogwerker. Je merkt dat deze hoogwerker niet goed functioneert en speurt de storing op. Eenmaal gevonden ga je aan de slag met het juiste gereedschap om de storing op te lossen en ervoor te zorgen dat deze hoogwerker de volgende dag weer de verhuur in kan.

 

De tijd vliegt en het is alweer pauzetijd waarmee jij samen met je collega’s gaat lunchen.

Na de lunch vervolg jij je dag met controles en keuringen op aantal heftrucks die de volgende dag gereed moeten zijn voor de verhuur aan onze klanten. Wanneer ze zijn gecontroleerd zit jouw werkdag er op.

 

Tijdens jouw loopbaan bij Boels krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een Specialisme. Voer jij jouw functie goed uit, dan kun je uiteindelijk worden ingezet tot zelfstandig Areamonteur.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Jij komt te werken in Zoetermeer binnen een team dat bestaat uit ongeveer 8 collega monteurs. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. In de zomermaanden is er regelmatig een BBQ op de vestiging in Zoetermeer. Ook tijdens de lunchpauze wordt er soms gebruik gemaakt van de BBQ.


Het oranje team en jij
Technische schema’s lezen en tekeningen lezen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, ben en heb je:

 • Een relevante MBO opleiding afgerond richting techniek (werktuigbouwkunde of voertuigentechniek of vergelijkbaar);
 • Minimaal 1 jaar ervaring met het sleutelen aan voertuigen (denk aan auto’s,  Grondverzet- Landbouwmachines e.d.);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Geen hoogtevrees;
 • Leergierig en oplossingsgericht.

Voldoe jij niet volledig aan bovenstaande eisen, maar denk jij de functie wel aan te kunnen? Dan nodigen wij je van harte uit om toch te solliciteren!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.450,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen).
 • Reiskostenvergoeding richting Zoetermeer.
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness’
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Zoetermeer een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op
0638594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via