Risk Management Stage

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Headquarter

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Binnen elke organisatie en afdeling zijn operationele risico’s te vinden. De operationele  risico’s kunnen voortkomen uit processen, systemen, mensen of externe gebeurtenissen en kunnen de geplande resultaten beïnvloeden. Tijdens jouw Risk Management stage bij Boels op het hoofdkantoor in Sittard ga je aan de slag met schrijven van een propositie. Hierbij breng je in kaart of het faciliteren van een Risk & Controle  Self Assessment (R&CSA) als aparte interne dienstverlening kan worden ingezet voor de afdelingen en Business Units van Boels. De R&CSA is een risicoanalyse methode in de vorm van een brainstormsessie van de zogenaamde risico’s en biedt oplossingen voor risicovraagstukken met betrekking tot informatietechnologie.

Voor jouw onderzoek definieer je het business model. Wie zijn de interne klanten en waar liggen de knelpunten en behoeftes voor een R&CSA? Welke segmenten kun je onderscheiden? Wat kunnen we collega’s bieden en wat is de toegevoegde waarden? Je gaat aan de slag met het formuleren van een duidelijk statement dat uitlegt hoe de interne dienst het probleem van de interne klant oplost of verbeterd. Aan de basis van je onderzoek liggen de resultaten van een tweetal pilots van het R&CSA concept, die succesvol zijn uitgevoerd.

 

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. De afdeling Insurance in Sittard waarbij jij gaat stage lopen, bestaat uit een team van 8 collega’s in diverse disciplines. Het is een dynamisch team dat veel samenwerkt met andere afdelingen. Tijdens jouw Risk Management stage wordt je intensief begeleid door een van onze specialisten die jou tijdens het onderzoek zal ondersteunen.

 

Het oranje team en jij

Ondernemend, onderzoekend: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook de beste te worden bij Boels in deze Risk Management stage:

 • Zit je in het derde jaar van je HBO opleiding Bedrijfskunde, International Business, Technische Bedrijfskunde, Facility Management of vergelijkbaar;
 • Ben je gericht op procesverbetering en ontwikkeling;
 • beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • start je stage in september 2022 en duurt minimaal 5 maanden.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons team komt versterken tijdens deze Risk Management stage, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • een passende stagevergoeding  van €500 bruto per maand;
 • werktijden zijn flexibel in te richten tussen 7.00 en 18.00 uur;
 • reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • een laptop om je werkzaamheden uit te voeren;
 • mogelijkheid om 2 dagen vanuit thuis te werken in overleg met begeleider.

 

Boelseye!

Is deze Risk Management stage bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer dan direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via