Junior product owner

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Breukelen
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
IQ-Pass is actief in met name de Benelux en Duitsland. Voor haar kantoor in Breukelen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van junior product owner. Jouw collega’s van IQ-pass zijn specialist op het gebied van tijdelijk toegangsprocesbeheer en beveiliging in onder meer de industrie, bouw en evenementen branche. Jij komt te werken in een jong en dynamisch team wat adviezen en oplossingen biedt op het gebied van het beheer en leveren van tijdelijke toegangscontrole oplossingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tourniquets, slagbomen en poorten in combinatie met biometrie, kentekenherkenning en RFID. In de functie van junior product owner ben jij verantwoordelijk voor het software gedeelte van deze technieken.

 

Als junior product owner adviseer je prospects en begeleid je opdrachten in de relevante, bestaande of nieuwe, B2B segmenten. Je krijgt in deze functie de ruimte om jezelf te bewijzen als application specialist en consultant en de mogelijkheid om door te groeien tot volwaardig product owner. Je hebt een leidende rol tbv de kwaliteit van de software en je houdt je bezig met zowel app- als webtesten. Daarbij is jouw uitdaging het challengen van de (senior) product owner en de productmanager aan de ene kant en de klanten aan de andere kant.. Dit doe je door het stellen van kritische vragen met betrekking tot risico’s en mogelijke problemen met de ontwikkelde oplossing en bij het uitrollen naar productie. Je zoekt continue naar manieren om het testproces te verbeteren en stemt dit af met je team. Je onderschept mogelijke bedreigingen en zwakheden in de software en deelt je bevindingen op basis van feiten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor software gerelateerd advies binnen het bedrijf en fungeer jij als 2e lijns support aangezien jij de software door en door kent. Het is een uitdagende functie waarin jij product owner bent in de breedste zin van het woord, geen dag zal hetzelfde zijn!


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken binnen een enthousiast team met een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij

Communicatief sterk, proactief en flexibel: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als junior product owner de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring in softwareontwikkeling
 • Ervaring met Jira;
 • Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk), Duits is een pré

 


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als junior product owner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Breukelen
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden doormiddel van interne en externe trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature junior product owner in Breukelen een schot in de roos Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberje en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 39007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via