Meewerkend voorman

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Geleen; Industrial
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Industrial is de specialist binnen Boels die zich richt op zwaardere industrieën zoals (Petro)chemie, scheepswerven, tankbouw en metaalindustrie. Hiervoor leveren we een totaalpakket bestaande uit producten en diensten op het gebied van o.a. tijdelijke licht-, lucht-, en stroomvoorzieningen, lasmachines, gereedschappen en hef- en hijsmiddelen. Verhuur op dagelijkse basis maar ook tijdens grootschalige nieuw- en verbouwprojecten waarbij veiligheid, betrouwbaarheid, essentieel zijn voor ons succes. Naast industriële producten leveren we producten uit het gehele Boels aanbod (cross-sell), waardoor we een “One-stop” worden voor onze klanten. Met nieuwe producten en diensten en een het breedste assortiment hebben we een sterke groei ambitie voor de komende jaren binnen onze bestaande en nieuwe klanten.

 

Als meewerkend voorman bij Boels Industrial beginnen de werkzaamheden betreffende alle dagelijkse werkzaamheden en de projecten bij jou! Jij rapporteert aan het hoofd technische dienst en bent (mede)verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de interne en externe processen. Onderdeel van het takenpakket is ook dat jij de monteurs en de logistiek medewerkers in de werkplaats aanstuurt en begeleidt in hen werkzaamheden. Dit samen zorgt voor een verhoging van het interne niveau en helpt ervoor zorgen dat de apparatuur op tijd en conform onze hoge kwaliteitseisen bij de klant bezorgd kunnen worden. Tenslotte verzorgen wij ook klantwerk (intern als op locatie) In dit stuk fungeer jij als aanspreekpunt en help jij jouw team mee om de juiste kwaliteit te leveren.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Je komt terecht in een leuk team welke bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Dit team heeft veel ervaring binnen de industrie en een passie voor het vak. Binnen het team komt men op voor elkaar en werkt iedereen nauw met elkaar samen. 


Het oranje team en jij
Stressbestendig en nauwkeurig; jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als meewerkend voorman de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of lastechniek
 • Minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol is een pré
 • Je bent bereid om storingsdiensten te draaien (1x in de 8 weken)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en/of Duits is een pré
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan 
 • Je beschikt minimaal over VCA basis en bent aanvullend gecertificeerd voor keuren NEN3140 (elektro keuring 230Volt), het is een pre als je bekend bent met of gecertificeerd bent voor EN50110 en NEN60974-4 (lastechniek) Validatie lassen EN60974-14
 • Een BE rijbewijs of jij bent bereid om deze te behalen verder heb jij de ambitie om door te groeien binnen de organisatie


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als meewerkend voorman, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 3.486,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Laptop, telefoon en reiskostenvergoeding richting Geleen
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van meewerkend voorman Boels Industrial Geleen een schot in de roos?  Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0611388109.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via