Back Office medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hengelo (2)
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Boels pitstop
Voor onze filialen in de regio Twente en Achterhoek, zoeken wij iemand die ons als back office medewerker (parttime of fulltime) komt ondersteunen! Samen met onze planner, zorg jij ervoor dat de administratie voor onze depots op de juiste manier afgehandeld wordt.  

 

In deze functie ga jij, als back office medewerker, aan de slag met het opstellen van verhuur contracten en de ondersteuning van onze depots via telefoon en email. Wanneer de klant op een van onze filialen aan de balie machines huurt, draag jij er zorg voor dat het contract voor deze verhuur in orde wordt gemaakt. Jij houdt in de gaten dat de administratieve afhandeling hiervan goed wordt uitgevoerd.

 

Wanneer er drukte heerst in onze filialen, ondersteun jij onze verkopers door het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van e-mails. Hier ga je verschillende vraagstukken krijgen vanuit de klanten. Dit in combinatie met het opstellen van verhuur contracten en het onderhouden van de administratie, maakt dat geen dag hetzelfde gaat zijn in deze functie.

 

Heeft het jouw voorkeur op parttime te werken? Dit is geen probleem. Deze rol is flexibel te vervullen tussen de 24-40 uur per week. Mocht het wenselijk zijn, is dit ook mogelijk te verdelen tussen 4 of 5 werkdagen.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Het team waarin jij komt te werken in Hengelo bestaat uit verschillende functies. Het team van back office ondersteuning in Hengelo bestaat momenteel uit 1 collega. Deze ondersteun jij. Daarnaast heb je veel contact met de collega’s die achter de balie staan. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en accuraat: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een affiniteit hebt met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring; in een administratieve rol
 • Een servicegerichte instelling
 • Flexibel inzetbaar

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als back office medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Hengelo
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van back office medewerker in Hengelo een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via