Leerling monteur BBL - Sittard

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 66–Geb. AG
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Wanneer jij bij Boels Used Equipment in Sittard komt werken als leerling monteur dan ga je samen met je praktijkbegeleider aan de slag met heel veel verschillende machines. Wij leren jou graag alles over inspecties uitvoeren aan machines, het verrichten van onderhoud en het vervangen van onderdelen. Daarnaast ga je aan de slag met verschillende moderne apparaten om bijvoorbeeld storingen op te zoeken in de machines.

Jouw praktijkbegeleider is een van onze ervaren top monteurs. Hij kan jou als geen ander leren welke machines nog te repareren zijn voor de verhuur en verkoop en welke machines gesloopt kunnen worden. Aan het einde van jouw opleiding weet je precies wanneer het zich nog loont om een machine te maken en wanner niet. Hoe weet je dat? Naast het sleutelen aan machines leren we je hoe je offertes maakt. Hiervoor ga je de kosten van onderdelen opzoeken in het bestelsysteem. Ook maak je een inschatting van hoeveel uren je aan de machine gaat werken. Onder aan de streep trek je zelfstandig de conclusie of je de machine wel of niet gaat repareren.

 

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Bij ons team in Sittard werkt een club van ervaren monteurs met veel kennis en kunde. Zij kunnen niet wachten om jou als leerling monteur dit allemaal te leren. Bij jouw collega’s wordt je beschouwd volwaardig medewerker en onderdeel van het team. Het is een rustige, plezierige club waar ook ruimte is voor humor. Het is een team dat graag samen op pauze gaat, daarom wordt dit op vrijdag uitgebreid gedaan met verse broodjes!

 

Het oranje team en jij

Teamplayer, sociaal: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als leerling monteur de beste te worden bij Boels:

 • ga je zowel binnen al buiten aan de slag met de machines;
 • Vind je techniek interessant en sleutel je graag;
 • Ben je gemotiveerd, gedreven en wil jezelf ontwikkelen tot monteur;
 • Wil je een niveau 3 opleiding allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen starten.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons team komt versterken als leerling monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun je dit verwachten van Boels.

 • Je krijgt tijdens je opleiding een arbeidsovereenkomst met passend salaris;
 • Salarisvergoeding bruto per maand voor mbo-BBL.

  Voor minimaal 4 dagen per week van 8 uur per dag

  Leeftijd

  Bruto salaris

  16 jaar

  €693,70

  17 jaar

  €799,05

  18 jaar

  €922,00

  19 jaar

  €.1080,05

  20 jaar

  €1.756,20

  21 jaar of ouder

  €1.800,00

 • Reiskosten vergoeding naar Boels Used Equipment in Sittard;
 • Het behalen van verschillende certificaten zoals: heftruck, hoogwerker en VCA;
 • Je krijgt de mogelijkheid een vak te leren met behulp van ervaren professionals uit de praktijk;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting en Boels Benefit at work personeelskorting.

 

Boelseye!

Is deze vacature van leerling monteur bij Boels Used Equipment in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via