Leerling monteur BBL - Zwolle

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Zwolle - Voorst C (3)
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Boels Zwolle heeft een divers machinepark variërend van onder andere grondverzetmachines, Hoogwerkers en verreikers. Deze machines kunnen blijven draaien door onze ervaren monteurs. Er is een plaats vrijgekomen bij HUB Zwolle omdat onze vorige BBL Monteur intern is doorgegroeid naar Monteur.

Een dag als Monteur bij Boels is geen dag hetzelfde. Als leerling monteur wordt jij gekoppeld aan één van onze praktijkbegeleiders, dit zijn ervaren monteurs die jou alle kneepjes van het vakmanschap laat zien. Tijdens je de eerste fase van je opleiding ga je mee lopen met ervaren monteurs en maak je kennis met het grote assortiment aan machines van Boels.  In de tweede fase ga je samen met je praktijkbegeleider met aan de slag met diverse Boels machines.

Zo werk je de ene dag aan een reparatie voor een hybride hoogwerker  en de andere dag aan een graafmachine.

Kortom binnen de rol als leerling monteur krijg je te maken met allerlei specialisaties, te denken aan elektro, hybride en hydrauliek.

Daarnaast krijg je naast praktijk ook een deel theorie. Hierbij leer jij onder andere hoe onze Boels machines in elkaar zitten. Denk hierbij aan het leren lezen van technische tekeningen en elektrotechnische schema’s.  Tot slot krijg je vanuit Boels de ruimte om naast je werkzaamheden ook te werken aan je schoolopdrachten.
 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! 
Jij komt te werken in Zwolle binnen een team dat bestaat uit ongeveer 12 collega monteurs. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk maar motoren en karten is ook een passie. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij
Leergierig en gemotiveerd:  Jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Je bent minimaal 32 per week beschikbaar om als leerling monteur de beste te worden bij Boels:

 • Volg jij een relevante technische MBO BBL opleiding in de richting van : Allround monteur mobiele werktuigen;
 • Ben jij woonachtig in de regio van Zwolle;
 • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ben jij per augustus beschikbaar.
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Je krijgt tijdens je opleiding een arbeidsovereenkomst met passend salaris;

Leeftijd

Salaris op basis van een 40- urige werkweek

16 jaar

€693,70

17 jaar

€799,05

18 jaar

€922,00

19 jaar

€1.080,05

20 jaar

€1.756,20

21 jaar of ouder

€1.850

 • Reiskosten vergoeding richting Zwolle;
 • Het behalen van verschillende certificaten zoals: heftruck, hoogwerker en VCA;
 • Je krijgt de mogelijkheid een vak te leren met behulp van ervaren professionals uit de praktijk;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting en Boels Benefit at work personeelskorting.
   

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Zwolle een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +316 11 38 80 71. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via