Klant Adviseur

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Nieuwsgierig geworden? Mooi, dan vertellen wij je nog wat meer over de inhoud  

Iedere dag brengt mooie nieuwe uitdagingen met zich mee in de rol van Klant Adviseur en daarom zorgen wij voor voldoende afwisseling in jouw takenpakket. Zo kan het zijn dat je gebeld wordt omdat een klant er vrij weinig voor voelt om baantjes te trekken in de kelder. Jij toont natuurlijk eerst empathie voordat je meteen aan de slag gaat met het regelen van de pomp.

Daarnaast heb je ook contact met grote bouwbedrijven waar je alles van A tot Z voor regelt. Je geeft advies over de producten, je verstuurt offertes en reserveringen en beantwoordt e-mails. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw eigen creativiteit kwijt kan in het klantcontact. Hierbij hou je de kwaliteit gewaarborgd en als je het even niet zeker weet raadpleeg je een collega. We vinden het heel fijn als je op geschrift ook goed uit de (oranje) verf komt ;)

Nu doen we dit niet allemaal alleen, we maken juist gebruik van elkaars kwaliteiten en mogelijkheden. Je hebt intensief contact met collega's binnen en buiten de organisatie zoals, (key) accountmanagers, collega's in de filialen, areamanagers en noem maar op. Communicatie is één van je kwaliteiten, met jouw charmes en vlotte babbel ontvangen onze klanten het juiste product binnen het juiste tijdsbestek.

Je werkt vanaf het Customer Care Center (CCC) in Sittard, maar na een gedegen inwerktraject kun je zeker ook deels thuiswerken. 

De Boels-familie 

Met ruim 7.000 collega's, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa's leiders in machine en gereedschapsverhuur. We zijn proactief en toegewijd want we willen de beste resultaten behalen. We zijn echte teamplayers en delen onze ideeën met elkaar.

Binnen het CCC in Sittard maak je als Klant Adviseur deel uit van 1 van de 5 teams waar je de juiste handvaten krijgt aangereikt. Zo ontvang je een training waarbij je helemaal wordt klaargestoomd om aan de slag te gaan. Zoals al eerder aangegeven vinden we kwaliteit belangrijk dus verzorgen we ook voldoende evaluatiemomenten om elkaar uit te blijven dagen en elkaar te ontwikkelen.

Stilstaan is niet ons ding, er zijn dan ook veel doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. De stip aan de horizon kan wel eens verschuiven, maar dat is geen probleem. Al doende leren we veel van elkaar en blijven we onze service verbeteren.

Wat zien we nog graag terug in jou 

Servicegericht en communicatief sterk; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als Klant Adviseur de beste te worden bij Boels in Sittard beschik je over het volgende: 

 • Minimaal Mbo werk-en-denkniveau
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal. Talenknobbel? Mooi, dan hebben wij nog meer voor jou in petto!
 • Een passie voor commercie en ervaring in een customer service omgeving met administratieve werkzaamheden
 • Niet geheel onbelangrijk: je bent nauwkeurig en betrouwbaar waarbij je de klant op nummer 1 plaatst. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel worden onze klanten op de juiste manier geholpen
 • Je lievelingskleur is oranje...grapje! Je mag zijn wie je bent, dus blijf ook vooral jezelf. Je kunt het werken in een dynamisch team waarderen en bent een teamplayer

Voor deze vacature zoeken we een kandidaat die minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

We werken tussen 07.00 en 17.30 uur, van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdagen wordt er gerouleerd en heb je sporadisch een dienst van 08.00 tot 12.30 uur. Na verloop van tijd vertouwen we je ook een storingsdienst toe.

Als nieuw familielid binnen Boels mag je onderstaand verwachten van ons 

Als je bij ons komt werken als Klant Adviseur in Sittard dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom investeren we in jouw ontwikkeling en bieden doorgroeimogelijkheden aan. Daarnaast kun je verwachten:  

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een bonusregeling bovenop je salaris
 • Iedereen is wel eens toe aan vakantie, hier ontvang je 28 verlofdagen per jaar met de optie om er nog 5 bij te kopen. Het is volledig aan jou of je ook de vacay pics wil delen met ons...
 • Afwisseling binnen je takenpakket, wij begrijpen het belang hiervan
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Herken je jezelf helemaal terug in deze omschrijving van Klant Adviseur in Sittard? Solliciteer dan via de button! Toch nog een vraag? Mijn naam is Michelle, je kunt me gerust telefonisch benaderen of via WhatsApp op 06-4108 5663. Hoor ik snel wat van je? 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via