Baliemedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Beverwijk
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Ons filiaal in Beverwijk is op zoek naar het visitekaartje voor onze klanten. Als verkoper, samen met jouw collega’s in dit kleine, maar fijne, filiaal ben jij verantwoordelijk voor het verhuurproces van elke klant. Iedere klant vraagt weer iets anders van je en dat maakt jouw dag nooit hetzelfde. Als verkoper, geef je hen advies of het gebruik van onze machines en zorgt dat het proces zo snel en vlot mogelijk verloopt voor de klant. Je krijgt dus te maken met veel verschillende soorten klanten, van particulieren tot grotere opdrachtgevers welke machines willen huren van een dag tot meerdere weken.

 

Met jouw klantgerichte instelling en de wil om iedere klant te leren kennen, weet jij wat de klant wilt en zorg je dat deze naar buiten gaat met een tevreden gevoel. Wanneer de klant terug komt voor het retourneren van een machine, kijk jij de machine na en verzorg jij ook de administratieve afhandeling hiervan. Je bent echt een geweldige verkoper!

 

Weet jij nog niet zoveel van machines af, maar heb jij wel de wil om hierover te leren? Geen probleem, jouw collega’s en depotmanager Rick leren jou graag de kneepjes van het vak. Omdat het een redelijk klein filiaal betreft, is er veel mogelijkheid om te leren en om door te groeien. Zo is onlangs een chauffeur doorgegroeid naar monteur. Mochten deze ambities er zijn, wordt je hierin volledig ondersteund en geholpen. Op deze manier kun jij de beste versie van jezelf worden binnen onze filiaal in Beverwijk.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

Het oranje team en jij
'Klantgericht, gemotiveerd en administratief sterk': jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Beverwijk. Om daarnaast ook als Verkoper de beste te worden, heb je:

 • MBO werk- & denkniveau;
 • Relevante werkervaring binnen een servicegerichte rol;
 • Administratief sterk; je weet je weg te vinden op een computer
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper in Beverwijk, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding richting Beverwijk;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Beverwijk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberje en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via