Chauffeur BE

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Oosterhout
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team in Oosterhout zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie BE Chauffeur.
Als Chauffeur BE te Oosterhout heb jij een afwisselende functie met veel vrijheid maar ook een rol waarin jij veel met onze klanten te maken hebt. In de ochtend start jij samen met jouw collega’s de dag op. Aan de hand van de planning bepaal jij wat er op de wagen geladen moet worden en ga je op pad in de regio Oosterhout.
Jij zorgt voor de levering en het ophalen van onze machines (hierbij kun je denken aan hoogwerkers, steigers , graafmachines etc.) bij onze klanten. Omdat jij veel in de regio rijdt ken jij de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Daar aangekomen lever jij alles netjes af. Soms adviseer je over het gebruik van de machines, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Jij hebt een goed oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de huurformulieren door jouw klant worden ondertekend.
Nadat je alles netjes hebt afgeleverd (of opgehaald) ga jij op weg naar het volgende adres. Aan het einde van de dag breng je alles weer retour naar de vestiging en sluit jij samen met de collega’s de dag weer af.

De werkzaamheden op ons filiaal te Oosterhout zijn veelzijdig en afwisselend en dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn. Op onze locatie te Oosterhout werk jij samen in een team van 7 collega’s.

 

Het oranje team en jij

‘Gemotiveerd en behulpzaam’: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Oosterhout! Om daarnaast ook als chauffeur de beste te worden, heb je:

 • Enkele jaren relevante rijervaring als chauffeur;
 • Een rijbewijs BE heeft de voorkeur, als jij bereid bent om E achter B te halen is dit ook mogelijk;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uren per week. We kunnen 24 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!
 • Affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. Inhoudelijke kennis van onze machines leren we je nog wel bij;
 • Een hands- on mentaliteit en pas jij binnen een dynamische omgeving

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als chauffeur in Oosterhout, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Oosterhout;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van Chauffeur BE in Oosterhout een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via telefoon of WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via