Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Utrecht - Lage weide (4)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels Pitstop

Als verkoper bij Boels in Utrecht - Lage weide ben je de hele dag in de weer met verschillende werkzaamheden. Je gaat aan de slag achter de balie waar je klanten te woord staat en hen helpt met vragen. Daarnaast geef jij de klanten natuurlijk het beste klusadvies. Je stelt vervolgens huurcontracten op en houdt de administratie bij van de in- en uitgaven van machines en materialen. Naast de baliewerkzaamheden zorg je ervoor dat alle machines klaar staan om opgehaald te worden en help je bij het laden en lossen van de auto’s. Lijkt het je leuk om een keer mee te gaan naar de klant om de machines te leveren of een kijkje te nemen achter de schermen bij het repareren van machines en het verhelpen van storingen. geen probleem!
 

In deze flexibele bijbaan als verkoper op onze locatie te Utrecht - Lage weide zorg jij samen met het geweldige team ervoor dat Boels en onze machines goed voor de dag komen. Uiteindelijk doen we het met elkaar en is ons motto op deze vestiging: “work hard, play hard”.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team in Utrecht - Lage weide bestaat uit 7 toppers die jou graag alles leren over Boels, de machines en de kunst van het verhuren.

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze flexibele bijbaan als verkoper in Utrecht - Lage weide. Daarnaast:

 

 • Je bent op zaterdagochtend (van 8.00 uur tot 13.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Je bent vriendelijk, flexibel en houd van een beetje dynamiek en afwisseling;
 • heb je een rijbewijs B (niet noodzakelijk).

 

Je krijgt een heleBoels

Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega’s, ken jij onze producten en systemen van voor tot achter. Wil je een training heftruck rijden volgen? Geen probleem. Verder kun je van deze bijbaan bij Boels verwachten:

 

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Utrecht - Lage weide;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Utrecht - Lage weide een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is  Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via