Hulpkracht filiaalmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Delfzijl - Farmsum (24)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Ter vervanging van een oude hulpkracht filiaalmedewerker, welke doorgegroeid is naar chauffeur, zoeken wij een hulpkracht filiaalmedewerker(4 uur) voor onze vestiging in Delfzijl, met de mogelijkheid om door de week of in vakanties extra uren te draaien. Een zelfstandige collega zoals jij, die graag goede service levert. Hoe je werkochtend er dan uitziet? Even voor achten arriveer je. Staan er al klanten te wachten? Ja, een zorgelijke man met een gemotoriseerde grondboor. Je opent, start de administratie op, rijdt machines naar buiten. “Heb ik ‘m gesloopt?”, vraagt de man met de grondboor. Je stelt hem gerust: benzine bijvullen. Andere klanten komen binnen. Om apparaten te huren, of om ze terug te brengen. Je adviseert, controleert, verwerkt, sjouwt, koffie tussendoor, de ochtend vliegt om. Wat laatste instructies voor de maandagcollega’s en dan sluit je samen de vestiging in Delfzijl. 12:30 uur: je weekend kan beginnen… Klinkt als jouw bijbaan toch?

 

Wil je graag meer uren in  je vakanties maken? Daar zijn wij alleen maar blij mee! Of heb jij een dag geen school? Ook dan kun jij extra uren bij ons maken. Hoe fijn!

Jouw, misschien wel toekomstige collega, wilt je in ieder geval al het volgende meegeven: “Het werken als hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels is voor mij een mooie kans om in mijn vrije uren technische én commerciële vaardigheden te ontwikkelen!”

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Met op alle 750 filialen teams die hecht met elkaar samenwerken.

 

Jouw Profiel

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca gewerkt. Of altijd al ‘iets’ met techniek gehad. Dat maakt je geschikt voor deze bijbaan in Delfzijl. Daarnaast:

 • ben je goed met gangbare kantoorsoftware
 • kun je in vakanties een dagje extra werken; Of heb je door de week een extra dag vrij? (Dit natuurlijk in overleg met jouw leidinggevende)

 

Wat bieden wij?

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Verder mag je van deze hulpkracht filiaalmedewerker bijbaan in Delfzijl verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon -Exclusief

Uurloon - Inclusief

16

4,01

4,66

17

5,07

5,90

18

6,08

7,05

19

8,11

9,41

20

10,14

11,76

21

10,67

12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • een reiskostenvergoeding naar Delfzijl
 • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica en een voordelige ziektekostenverzekering.
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot parttime verhuurmedewerker
 • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, op te bouwen naar 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

 

Boelseye!

Is deze hulpkracht filiaalmedewerker bijbaan in Delfzijl een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine McKay en ik ben bereikbaar via 0639 111 121. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via