verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Terneuzen
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij bij Boels Terneuzen als verkoper je hart ophalen!

Als verkoper start je ’s ochtends samen met je collega’s het filiaal in Terneuzen op. Gedurende de hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Vanwege ons zeer grote verhuurassortiment kan dit verschillen van een zaagmachine tot een hoogwerker. Je zorgt voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zodra een klant een gehuurde machines retour komt brengen ga jij deze machine controleren, als alles in orde is zorg jij er vervolgens voor dat het contract correct wordt afgesloten.


Tijdens het gehele proces denk jij in het belang van de klant, dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld en ondersteun jij jouw collega’s daar waar nodig. De dag biedt hierdoor veel afwisseling, op het ene moment ben je bezig met het beantwoorden van mailtjes en telefoontjes, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud verricht aan de machines. Samen met je collega’s in Terneuzen zorg je ervoor dat het filiaal een goede uitstraling heeft. Op vrijdagmiddag bestellen we graag broodjes om de week mee af te sluiten.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Terneuzen bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit hebt met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een hands- on mentaliteit en een gezonde dosis humor


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034, - en € 2.905, - op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Terneuzen
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Terneuzen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via