Category Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Het Boels inkoopteam voorziet vanuit Sittard alle 750 hubs en depots in 18 landen van nieuwe vloot. De Category Manager is in onze organisatie verantwoordelijk voor de centrale inkoop van verschillende productgroepen, met een jaarspend variërend van tussen €30-€100 miljoen, afhankelijk van het pakket.

Je impact is groot: je hakt de knoop door over de omvang van de investering, over de aan te kopen specificaties, en je hebt een belangrijke rol bij het bepalen van het assortiment. Onderhandelen is bij ons een vak; aan tafel kun je je klus voor Boels afmaken. 

Je belangrijkste KPI is het tijdig realiseren van aankopen die de beste TCO hebben voor Boels.

Binnen je functie van Category Manager krijg je te maken met veel verschillende interne en externe stakeholders. Zo stem je investeringen en behoeftes af met de managers fleet & maintenance die we voor elk land en elke specialistische business unit hebben. Ook werk je samen met de Product Managers die verstand hebben van de techniek en markt voor jouw productgroepen. 

Door de sterke groei van Boels zijn we op zoek naar versterking van onze afdeling in Sittard. Het pakket waarvoor je verantwoordelijk wordt, wordt afgestemd op de behoeften van de afdeling en jouw eigen interesse, kennis en ervaring.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! In deze rol van Category Manager rapporteer je aan de Director Fleet Investments & Procurement.

Jouw profiel

Procesmatig en conceptueel denkvermogen; jij hebt het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Category Manager in Sittard de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een HBO werk- en denk niveau;
 • Ervaring binnen het inkoop vak binnen een complexe omgeving of organisaties met een grote omvang;
 • Je besluitvorming richt zich op Total Cost of Ownership. Waar het gaat om het inkoopbeleid heb je een helikopterview (hebt overzicht én ziet waar nodig de details);
 • Je bent breed georiënteerd en kunt je gemakkelijk tussen categorieën verplaatsen en je bent in staat om verschillende rollen, tijdens verschillende fases in het proces aan te nemen. 

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Category Manager in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor. Voor het reizen onder werktijd kun je gebruik maken van een pool auto;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Category Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord, telefonisch of via WhatsApp op +31(0)6 1138 8071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via