Administratief medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Boels pitstop

Voor onze afdeling Sanitation in Sittard zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om onze administratieve afdeling te versterken. Deze afdeling houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met tijdelijke, sanitaire voorzieningen. Dit gaat van een enkel mobiel toilet bij iemand thuis, tot aan hele rijen op een evenement. Vanuit Sittard staat ons backoffice team iedere werkdag weer klaar voor onze collega’s op de weg en in onze filialen in de BeNeLux.

 

In deze rol ben je eerste lijn aanspreekpunt voor onze collega’s op de weg en in de filialen. Zij komen bij jou terecht met vragen omtrent onze mobiele toiletten, zowel telefonisch als per mail. Ook kan het zijn dat een van de auto’s kapot is. Aan jou dan de taak om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk gemaakt kan worden en de collega weer veilig de weg op kan. Hiervoor heb jij dan externe contacten met garages.

 

Wat heeft jouw nieuwe collega tegen jou te zeggen:

"Wij kunnen niet wachten om jou te mogen inwerken, zodat jij alle in’s and out’s ins and outs van onze functie leert! Ben ook vooral niet bang om ons vragen te stellen, vinden wij alleen maar fijn. Weet jij nou ook nooit wat je moet avondeten? Wij vaak ook niet. Maar bij ons is er altijd wel die ene collega, die met ideeën komt. Top dus, hoef jij na werk alleen nog maar je boodschappen te doen!”

 

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! 

Het team waarin jij komt te werken is hecht. Zij zijn al goed op elkaar ingespeeld, maar willen hier graag iemand bij vanwege de uitbreiding van de organisatie. In verband met corona werk jij gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor. De momenten dat jij op kantoor werkt zit jij met enkele collega’s van je team bij elkaar. Ook de teamlead zit dicht bij het team, dus ook hier heb je nauw contact mee.  Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team & jij

Service gericht en initiatief nemend: jij kan het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als administratief medewerker de beste te worden, heb je:

 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands, Frans als Engels.
 • MBO werk- & denkniveau met, aantoonbare, administratieve ervaring;
 • Een flexibele houding; Jij bent inzetbaar tussen 07:00-17:00u
 • Een zelfstandige en structurele werkhouding;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als administratief medewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Bij Boels bieden wij altijd de mogelijkheid om te groeien, wij ondersteunen dit door middel van het aanbieden van trainingen en cursussen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van administratief medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Sarina en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0618414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via