Terreinmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Magazijn

Dit is de rol

Boels pitstop

Hoe zit een typische dag eruit als terreinmedewerker? Op maandagochtend worden 6 hoogwerkers en 7 verreikers teruggebracht naar de HUB in Sittard. Je overlegt met je leidinggevende welke machines de hoogste prioriteit hebben om weer verhuurklaar te maken. Je begint met één van de verreikers, want ze moeten allemaal klaar zijn voor morgenvroeg. Maar het kan ook zijn dat er tussendoor een andere machine gepakt moet worden omdat een klant deze per direct nodig heeft. Nadat de machines zijn schoongemaakt en gecheckt zijn, lever je ze af bij de verschillende werknemers in de Hub. Zij moeten ze controleren en repareren. Je heftruck zal je beste vriend/vriendin worden tijdens je werkdag. Het is tenslotte je 'werkpaard'. Je zorgt ervoor dat de werf netjes is ingericht en dat de machines allemaal veilig en netjes geparkeerd staan. Je bent buiten in de open lucht bij regen of zonneschijn. Maar dit is waar je van houdt, toch? Hiervan word jij superblij als terreinmedewerker in Sittard!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het team waarin jij komt te werken in Sittard, bestaat uit heel veel collega’s. Het is een leuk en vriendelijk team waarin iedereen hard werkt maar waar ook ruimte is voor eigen inbreng en ontspanning! Jouw leidinggevende vertrouwt erop dat je jouw werk doet en vertrouwt jou een bepaalde vrijheid en verantwoordelijkheid toe. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij

‘Zelfstandig werken, flexibel zijn en prioriteiten stellen’ ‘Je houdt ervan om buiten te werken in alle weersomstandigheden’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team !

Om daarnaast ook als terreinmedewerker de beste te worden, heb je/ben je:

 • Niet bang bent om je handen uit je mouwen te steken en hard te werken
 • Kennis van de Nederlandse taal. Je hoeft het niet helemaal vloeiend te spreken, maar je moet wel in en op een Nederlands sprekende werkplek kunnen functioneren. Daarom zijn Engels of Duits ook handig te spreken als je geen Nederlands weet.
 • VCA-certificaat is een pré
 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uren per week. We kunnen 24 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!

 

Je krijgt een hele-Boels

Als je bij ons komt werken als terreinmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen) (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Een Boels uniform en alle extra kleding die je nodig hebt om warm en droog te blijven in de koudere maanden. Superhandig!
 • De mogelijkheid om gecertificeerd te worden voor het besturen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze terreinmedewerker functie in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via