Manager Business Development & Innovations

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Breukelen; IQ-Pass
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels IQ Pass
IQ-Pass is dé specialist binnen de Boels organisatie en is in korte tijd uitgegroeid tot een premium merk op het gebied van toegangsprocesbeheer en contractormanagement. IQ-Pass, gevestigd in Breukelen, is een belangrijke speler in Europa voor hoogwaardige, tijdelijke en permanente toegangssystemen in o.a. complexe, veiligheidsgevoelige industrieën, grote maritieme en bouw projecten. Wij zijn een innoverend bedrijf en hebben een sterke doe cultuur.

Als Manager Business Development & Innovations ben je binnen IQ-Pass verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van nieuwe concepten en maak jij de vertaalslag naar de organisatie en de markt. Je geeft hierbij leiding aan het Software solutions team waarbij jij ook verantwoordelijk bent voor de verdere uitbouw van dit team. Verder draag jij actief bij aan het opzetten en structureren van de innovatiecultuur organisatie breed door onder meer je enthousiasme, kennis en het delen van informatie maar ook door het bedenken van “out-of-the-box” oplossingen, zowel op inhoud als voor wat betreft communicatie. Je volgt de laatste trends (intern en extern) op het gebied van technologische ontwikkelingen en innovaties (techniek en business modellen) en vertaalt deze in concrete concepten. Als Manager Business Development & Innovatie ben je een belangrijk onderdeel in het succes van de organisatie en sta je aan de wieg van mooie innovatieve klantgerichte oplossingen. In deze rol draag jij actief bij aan een toekomstbestendige organisatie met de ambitie om een van de meest innovatieve en vooruitstrevende organisaties te worden op het gebied van (tijdelijke) toegangscontrole en beveiligingsoplossingen. Je werkt nauw samen met de Sales Manager en Operations Manager en rapporteert aan de Managing Director.

 

Jouw rol bevindt zich op het snijvlak van ontwikkeling en techniek. Je vertegenwoordigt, initieert, implementeert en bewaakt de ontwikkeling van de oplossingen geboden door IQ-Pass. Je bent proactief in het bedenken en uitwerken van aanvullende en geheel nieuwe toepassingen welk bijdragen aan het succes en toekomstbestendigheid van de organisatie, zowel nationaal als internationaal. Je bent in staat om op strategisch niveau te communiceren en een bijdrage te leveren in lijn met de visie en ambitie van IQ-Pass. Goede samenwerking met andere afdelingen binnen de Boels General Rental organisatie is hierin essentieel

Als Manager Business Development & Innovation heb jij een rol waarin jij optimaal gebruik kunt maken van jouw innoverend vermogen waarbij jij de drijvende kracht bent achter nieuwe ideeën, benaderingen of inzichten. Pro-actief zoek jij naar mogelijkheden om de groei in markt en niches te optimaliseren en ben jij 
verantwoordelijk voor de conceptuele creatie en uitwerking van strategisch innovatieve concepten, producten en diensten. Kortom; een afwisselende rol binnen een innoverende internationale familie organisatie!

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.


Kom bij de Boels-familie
Technisch, innovatief en denken in concepten; jij kunt het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als Manager Business Development & Innovations de beste te worden, heb je:

 • HBO/WO werk- en denkniveau richting engineering/ IoT/ product & concept ontwikkeling en beschik jij over enige kennis en ervaring op het gebied van SaaS software;
 • Financieel analytisch inzicht en ben jij bedreven in het maken van kosten- baten analyses (businesscases);
 • Affiniteit of ervaring met beveiligingstechnieken of toegangscontrole;
 • IT-Kennis op het gebied van IP- en draadloze netwerken, switchen en routing is een pre;
 • Een zelfstandige werkwijze, pro-actieve en creatieve houding en ben jij communicatief, innovatief en analytisch sterk;
 • Een verbindende instelling; jij gaat actief op zoek naar samenwerking en kennisdeling;
 • Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;

 

Dit bieden wij jou
Als je bij ons komt werken als Manager Business Development & Innovationsdan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone;
 • Diverse interne trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Zijn wij een match?
Is deze vacature van Manager Business Development & Innovationsin Breukelen een schot in de roos? Upload nu jouw cv! Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Procedure;
Na positieve screening nodigen wij jou graag uit voor een 1e kennismaking, aansluitend ontvang jij een  uitnodiging voor het assessment, vervolgens zal er een 2e en wellicht 3e gesprek plaatsvinden. 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via