Hulpkracht

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau Middelbaar onderwijs
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Drachten
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Ik zoek een zaterdagkracht (4 uur) voor onze vestiging in Drachten, met de mogelijkheid om door de week of in vakanties extra uren te draaien. Een zelfstandige collega zoals jij, die graag goede service levert. Hoe je werkochtend er dan uitziet? Even voor achten arriveer je. Staan er al klanten te wachten? Ja, een zorgelijke man met een gemotoriseerde grondboor. Je opent, start de administratie op, rijdt machines naar buiten. “Heb ik ‘m gesloopt?”, vraagt de man met de grondboor. Je stelt hem gerust: benzine bijvullen. Andere klanten komen binnen. Om apparaten te huren, of om ze terug te brengen. Je adviseert, controleert, verwerkt, sjouwt, koffie tussendoor, de ochtend vliegt om. Wat laatste instructies voor de maandagcollega’s en dan sluit je samen de vestiging in Drachten. 12:30 uur: je weekend kan beginnen… Klinkt als jouw bijbaan toch?

 

Heb jij deze zomer lekker 6 weken vakantie en wil je dan graag meer uren maken? Daar zijn wij alleen maar blij mee! Of heb jij een dag geen colleges? Ook dan kun jij extra uren bij ons maken. Hoe fijn?!

Jouw, misschien wel toekomstige collega, wilt je in ieder geval al het volgende meegeven: “Het werken als hulpkracht bij Boels is voor mij een mooie kans om in mijn vrije uren technische én commerciële vaardigheden te ontwikkelen!”

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Met op alle 750 filialen teams die hecht met elkaar samenwerken.

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca gewerkt. Of altijd al ‘iets’ met techniek gehad. Dat maakt je geschikt voor deze bijbaan in Drachten. Volgens (arbo)wetgeving ben je bovendien minimaal 18 jaar. Daarnaast:

 • ben je goed met gangbare kantoorsoftware
 • kun je in vakanties een dagje extra werken; Of heb je door de week een extra dag vrij? (Dit natuurlijk in overleg met jouw leidinggevende)
 • heb je een rijbewijs B (niet noodzakelijk)

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • een reiskostenvergoeding naar Drachten
 • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica en een voordelige ziektekostenverzekering.
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot parttime verhuurmedewerker
 • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, op te bouwen naar 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

 

Boelseye!

Is deze bijbaan in Drachten een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik ben bereikbaar via 0618414812. Hoor ik snel van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via