Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Oude-Tonge (2-2A)
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als installatie monteur op onze vestiging in Oude-Tonge ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en het repareren van diverse licht-, lucht-, en stroomvoorzieningen. De machines van Boels Industrial zijn zeer divers, denk hierbij aan tijdelijk licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, sanitair/kantoor units en gereedschap. Het is om de apparatuur te keuren, inspecteren en te onderhouden.

 

Als monteur jij Boels Industrial in Oude-Tonge verantwoordelijk een goede werking van alle apparatuur. Op basis van de dagelijkse planningen controleer jij welke machines klaar staan voor onderhoud, keuring of een inspectie. Tijdens een inspectie merk jij dat een machine niet naar behoren functioneert. Vanwege jouw expertise weet jij de oorzaak snel te lokaliseren, vervolgens begin jij aan de reparatie zodat de machines weer veilig en snel in gebruik genomen kan worden. Het kan ook door de aard van de machines voorkomen dat jij naar een klant moet gaan voor het verrichten van onderhoud of een inspectie.

 

Klinkt toch als een geweldige uitdaging? Jouw nieuwe collega Har heeft het afgelopen 7 jaar bij Boels Industrial als volgt ervaren: Bij Boels kreeg ik de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en de kans om door te groeien in een afwisselende en zelfstandige baan. Initiatieven worden op prijs gesteld, alhoewel zeker niets alles kan wordt er wel naar je geluisterd.

 


De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Oude-Tonge binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!


Het Oranje team en jij
Stressbestendig en nauwkeurig; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als installatie monteur de beste te worden, heb je:

 

 • Een relevante technische opleiding afgerond
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als installatie monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850, - en € 2.750, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Oude-Tonge
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 


Boelseye!
Is deze vacature van installatie monteur in Oude-Tonge een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via