Schadebehandelaar

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen
Als Schadebehandelaar word je verantwoordelijk voor zowel inkomende als uitgaande schadeclaims vanuit de Benelux, maar ook andere Europese landen zoals Polen, Tsjechië enz. Dit vanuit het Boels hoofdkantoor in Sittard. Je beoordeelt en behandelt inkomende schadeclaims, daarbij rekening houdend met verzekeringstechnische, juridische en commerciële aspecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het resultaatgericht verhalen van schades op derden. Dit kunnen bedrijven, particulieren of verzekeringsmaatschappijen zijn. Jij draagt er zorg voor dat schademeldingen tijdig, juridisch correct en op commercieel verantwoorde wijze geregistreerd en fair afgehandeld worden.

Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen om een dossier op te bouwen, sta jij regelmatig in contact met diverse interne en externe partijen, waaronder klanten, technische diensten, schade-experts, advocaten, tegenpartijen en verzekeraars. Tevens ben je aanspreekpunt voor collega’s met diverse vragen. Dit varieert van hulpvragen op het vlak van de correcte registratie van schades in het systeem, tot inhoudelijke vragen waar je jouw expertise kunt inbrengen. De afdeling is daarnaast bezig met diverse verbeterprojecten waar jouw input van grote waarde kan zijn. Kortom: als Schadebehandelaar heb je een gevarieerde en verantwoordelijke job. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Sittard en in deze functie kun je, na een inwerkperiode, ook deels thuiswerken.  
De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. J
e komt te werken in een nuchtere en open cultuur met plezierige collega’s. Iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie. 
Jouw profiel
Communicatief sterk en analytisch; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Schadebehandelaar de beste te worden bij Boels, beschik je over het volgende:

 • Een relevante HBO/WO opleiding afgerond (bijvoorbeeld juridisch, rechten, MER of aanverwant);
 • Minimaal 3 jaren werkervaring op een verzekerings- of schadeafdeling van een grote onderneming, in  de verzekeringsbranche (verzekeraar, volmachtbedrijf, verzekeringsmakelaar of grotere tussenpersoon in het zakelijke segment) , bij een rechtsbijstandverlener of een andere (semi-) juridische functie;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving in Nederland en/of België (aansprakelijkheidsrecht, schadevergoedingsrecht, verzekeringsrecht);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits en/of Frans is mooi meegenomen;
 • Resultaatgericht, stressbestendig en sterk in conflicthantering.

Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als Schadebehandelaar, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.874 en €4.106 op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je deels thuiswerkt, ontvang je hier een aangepaste vergoeding voor
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren
Is deze vacature van Schadebehandelaar in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan sta ik je graag telefonisch of via WhatsApp te woord op 06-4108 5663. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via