Monteur STEK

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als jij jouw motivatie haalt uit het werken aan verschillende type machines kun jij bij Boels je hart ophalen. Voor onze technische dienst in Sittard zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich verder kan (en wil) specialiseren als F-Gassen / STEK-monteur (categorie 1). Op deze locatie vind namelijk het onderhoud plaats aan onze machines, maar ook reparaties aan divers materieel. In Sittard staan alle grote machines van Boels tijdelijk gestald, na reparatie of onderhoud vervoeren jouw collega's ze weer naar de klant of één van onze filialen. 
 

Als F-Gassen / STEK monteur in Sittard kom je met al deze verschillende machines in aanraking. Denk hierbij bouwdrogers, kachels, mobiele airco’s in alle soorten en maten ( 5 kg t/m 10 Kg vullingsgraad), pompen, compressoren etc. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud, reparaties, keuringen en constructiewerk. Deze gave werkzaamheden voer je uit samen met leuke collega’s die net zoveel passie voor de techniek hebben als jij. De werkzaamheden voer je uit bij ons op de werkplaats waar we veel met elkaar lachen, maar hard werken en hart voor de techniek hebben we ook allemaal!
 

Jij bent een monteur die met passie aan complexe technische problemen werkt en niet stopt voor het probleem is opgelost. Kom je er niet helemaal uit? Jouw collega's staan altijd klaar om met je mee te denken of te helpen. Omdat jij je verder gaat specialiseren als STEK / F-Gassen monteur kan het gebeuren dat jij op een dag verantwoordelijk bent voor het oplossen van een storing aan een grote mobile airco unit van 10KG. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je het probleem moet zoeken én hoe je het verhelpt. Na de reparatie moet je natuurlijk ook testen of de Airco werkt en de gestelde waarde weer gehaald kan worden. Wij zijn dol op constant verbeteren waardoor efficiency vergroot wordt. Ben jij dat ook?

Kortom; ben jij nog lang niet uitgeleerd en wil jij jouw technische kennis verder uitbreiden? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.
 

En jij? Jij versterkt het gedreven team op de technische dienst in Sittard.  Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk maar motoren en karten is ook een passie. We stellen het zeer op prijs als jij met verbetervoorstellen komt/formuleert voor jouw werkzaamheden of het proces op de werkvloer. Klinkt gezellig toch!

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”

 

Jouw profiel

‘Jij vindt koeltechniek cool’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als  STEK monteur in Sittard de beste te worden, heb je:

 • Bij voorkeur een opleiding STEK /F Gassen gecertificeerd ( Categorie 1 ), heb je dit niet maar ben je wel bereid om dit te halen? Geen probleem, wij verzorgen dit graag voor jou!
 • Een relevante technische MBO 3 opleiding zoals werktuigbouwkunde, elektro, voertuigentechniek of vergelijkbaar;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke rol is een pré maar niet vereist, net klaar met je opleiding? Geen probleem, wij kunnen jou alles leren!
 • Kwaliteit in een hoog vaandel staan;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week. 

 

Wat wij jou bieden

Als je bij ons komt werken als STEK monteur in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding naar de vestiging in Sittard;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren

Is deze vacature voor STEK monteur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Mascha Brouwersen ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-41105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via