Product Owner Digital Propositions & IoT

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Product Owner bouw je mee aan de digitale toekomst van Boels. Jij vindt het maar niks om in een gespreid bedje terecht te komen. Want jij wilt creëren en ideeën tot werkelijkheid brengen, van begin tot eind! Jij tovert deze ideeën om in nieuwe projecten en gaat tevens aan de slag met lopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het (mee) ontwikkelen van onze IoT en Transport Visibility proposities. Soms in langere trajecten waarin je iets volledig nieuws neerzet, soms in korte terugkomende issues waarin je slimme verbeteringen implementeert. Je bent de spin in het web tussen Marketing, Business en IT en schakelt dus met ease tussen de verschillende lagen in de Boels organisatie. Natuurlijk staat kwaliteit hoog in het vaandel en heb jij de planning en budget scherp op je netvlies staan. Hierbij houd jij de stakeholders up-to-date.

 

Als Product Owner bouw je mee aan de digitale toekomst van Boels. Je focus ligt op de (door)ontwikkeling van een aantal van onze websites.

Je ontwikkelt een duidelijke visie en neemt het development team en stakeholders daarin mee. De product owner bedenkt nieuwe mogelijkheden op basis van wensen van stakeholders, zijn of haar eigen visie en gebruikersdata. Deze mogelijkheden worden naar taken vertaald die vervolgens worden beheerd en geprioriteerd in de product backlog. De product owner bewaakt continu de kwaliteit en motiveert het (development) team. Hij inventariseert de wensen en behoeften van de diverse stakeholders, maar kan ook ‘nee’ zeggen wanneer de wens niet past binnen een customer journey.

 

Je takenpakket bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden: het vormen van een visie op het eindproduct. Dit doe je o.a. door het ophalen van de wensen en eisen bij de stakeholders. Jij vertaalt visie en wensen naar concrete taken / user stories en beheert prioriteren van de product backlog. Jij monitoort de voortgang van het project en bewaakte de kwaliteit van de websites. Vanuit Sittard houdt jij iedereen betrokken en informeer je de stakeholders in de organisatie. And last but not least zorg jij ervoor dat je de ontwikkelingen in de markt en online in de gaten houdt!

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen is een groeiend en ambitieus team  – Afdeling Digital Solutions, team Digital Development. Jij werkt nauw samen met Testers, Business Analisten, Product Owners en (externe) Developers. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil.

 

Jouw profiel

Proactief, doortastend en communicatief sterk: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Product Owner de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau (Bedrijfskunde, Informatica)
 • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring met online, agile projecten als Product Owner en hebt gewerkt volgens de Agile principes en hebt ervaring met het uitwerken van user stories. Pré als je kennis hebt van scaled agile methodes, zoals LeSS, Scrum@Scale, SAFe;
 • Kennis van IoT en online omgevingen
 • Je bent analytisch sterk en hebt kennis van online omgevingen en web portalen. Daarnaast is kennis van eCommerce en online marketing een plus
 • Je neemt eigenaarschap en bent klantgericht. Daarnaast zoeken we iemand die gedreven is, zelfsturend, resultaatgericht en stressbestendig.

 

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Product Owner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.789,- en € 5.413,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) en een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Product Owner in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4384 2960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via