Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Eindhoven - De Hurk
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Als accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Jouw werkdag begint veelal op een bouwproject of op een filiaal in het gebied waar je die dag afspraken hebt op diverse bouwprojecten. Tevens speur je dagelijks, via diverse bronnen, naar projectleads. Op deze manier weet je altijd wat er speelt in je gebied en blijf je zichtbaar voor je collega’s welke je tevens kunnen voorzien van leads.

Je bezoekt een aantal bouwprojecten om de wensen te inventariseren en vragen te beantwoorden, hierbij komt je kennis van de Boels vloot goed van pas! Aan het einde van de werkdag neem je de tijd om alle administratieve gegevens te verwerken en nieuwe afspraken in te plannen. Naast het bezoeken van de projecten en projectrelaties sluit je ook aan bij collega’s van andere divisies om zo samen een belangrijke klant aan te vliegen.

Daarnaast heb je een actieve rol om projecten vroegtijdig in kaart te brengen en de juiste contactpersonen voor deze projecten samen met jouw collega’s te benaderen. Op deze wijze ben jij altijd tijdig aangesloten om nieuwe projecten te realiseren. Als accountmanager in de regio Eindhoven werk je nauw samen met jouw salesmanager, vestigingsmanagers, regiomanager en de districtsmanager, zodat we het maximale kunnen bereiken!

Kortom; een afwisselende én dynamische rol als accountmanager binnen een internationaal georiënteerd familiebedrijf!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.


Kom bij de Boels-familie
Sales gedreven en je ‘spreekt de taal’,: jij bent én kan het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau ;
 • 3 - 5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Een sales gedreven instelling en ben jij in staat om klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden;
 • Commerciële en communicatieve vaardigheden en haal jij je motivatie uit het verder uitbouwen van interne én externe relaties;
 • Een hoge gun-factor, een positieve én enthousiaste instelling;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager in Eindhoven, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in Eindhoven een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via