Bouwlift monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Nijkerk
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels Bouwplaatsinrichting zijn wij gespecialiseerd in alles tot betrekking met het inrichten en veilig werken op bouwplaatsen. Wij hebben twee locaties in Nederland van waar wij het gehele land bedienen; Sittard en Nijkerk. Vanuit deze locaties worden alle materialen geregeld, geleverd en ook gemonteerd op de bouwplaats. Wij werken met hoogwaardig materiaal, dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu.


Als Bouwliften monteur houdt jij je bezig met de opbouw van deze liften op de bouwplaats. Hoogtevrees moet je niet hebben, want deze liften kunnen opgebouwd moeten worden tot wel 50 a 60 meter hoog. Bij sommige klussen, zoals bijvoorbeeld bij de opbouw van een appartementencomplex, ga je meerdere keren terug naar de bouwplaats. Dit omdat de lift meegebouwd moet worden met de hoogte van het appartementencomplex. Bij andere klussen ben je in een dag klaar omdat deze niet hoger hoeven dan 8 a 9 meter. De liften worden, door onze monteurs in de werkplaats, van tevoren gecontroleerd en gekeurd. Daarna zal deze getransporteerd worden naar de bouwplaats, waar jij al klaar staat om te beginnen aan de opbouw. Wanneer de lift helemaal opgebouwd is, mag jij hem verankeren en uitleg geven over hoe de werklui op een goede manier te werk gaan hiermee.

 

Jouw werkdagen beginnen om 6:00u vanuit Nijkerk. Bij grote klussen spreek je hier af met je collega’s en rijdt je gezamenlijk naar de locatie. Wanneer je te maken hebt met een lift van 50 a 60 meter hoog blijf je, afhankelijk van de locatie, in de buurt overnachten zodat je de dag erna weer direct aan de slag kan. Onze planners houden er natuurlijk wel rekening mee dat dit geen 5 dagen in de week gebeurd, zodat jij verder ook nog kan genieten van je vrije tijd. In deze rol heb je wel het gehele weekend vrij.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt in Nijkerk te werken binnen een team met meerdere collega’s, waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

Het oranje team en jij
Betrouwbaar en flexibel inzetbaar; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Als Monteur pas jij binnen dit team als:

 • Je beschikt over een MBO+ opleiding; Bij voorkeur in een technische richting
 • Geen moeite om op grote hoogtes te werken en heb jij een goede fysieke gesteldheid;
 • Je hebt technisch inzicht; Nog geen kennis van bouwliften? Geen probleem, dit leren wij jou graag!
 • Je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, waarbij je accuraat en stressbestendig werkt;
 • Je in het bezit bent van een en VCA (pré), heb je deze niet? Dan kun je deze via Boels altijd halen!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Bouwliften monteur in Nijkerk dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Nijkerk;
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature voor Bouwliften Monteur in Nijkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mike Vugts en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 381 909 44
. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via