Bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 4 uur
  • Opleidingsniveau Middelbaar onderwijs
  • Dienstverband Internal Employee
  • Standplaats Apeldoorn - Noord
  • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ons team in Apeldoorn versterken, voor minimaal 4 uur per week? Nadat jij zorgvuldig bent ingewerkt door jouw collega’s, ga jij zelfstandig aan het werk achter de balie. Jij luistert goed naar de vraag van de klant zodat jij een passend verhuur advies geeft. En omdat jij affiniteit hebt met techniek, is het wel zo cool dat je als bijbaan als verkoper in aanraking komt met een groot assortiment. Van boormachine tot schaarhoogwerker. Van electro compressor tot elektrische graafmachine. Want ook Boels werkt mee aan een schonere, duurzame toekomst!

Naast het adviseren van onze klanten, houd je op de computer de administratie van de uitleen bij. En als de klant de verhuurde machine weer terug brengt, controleer jij of alles in orde is. Zo vliegt de zaterdagochtend snel voorbij. W
at laatste instructies voor de maandagcollega’s en dan sluit je samen de vestiging in Apeldoorn. 12:30 uur: en je weekend kan beginnen… Klinkt als jouw bijbaan toch?

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Apeldoorn bestaat uit enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken.

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze bijbaan in  Apeldoorn. Daarnaast:

 

  • Werk je op zaterdag ochtend van 8.00 tot 12.30 uur
  • Ben je in de vakanties extra beschikbaar en doordeweeks flexibel

 

Je krijgt een heleBoels

Wij laten jou graag kennismaken met al onze producten en systemen. Daarnaast is het mogelijk om tussendoor trainingen te volgen:wil jij graag op een heftruck rijden? Als verkoper mag je van deze vacature ook verwachten:

Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd  Uurloon All-in uurloon*

18 jaar    €5,89     €6,96

19 jaar    €7,97     €9,28

20 jaar    €9,96     €11,59

21 jaar of ouder  €10,67   €12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

  • Reiskosten vergoeding naar Apeldoorn;
  • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan in Apeldoorn een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via