Klantcontact medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Breukelen
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

 

Wat ga je doen?

In Breukelen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor onze rol van klantcontact medewerker. Jouw collega’s van IQ-pass zijn specialist op het gebied van tijdelijk toegangsprocesbeheer en beveiliging in de industrie, bouw en evenementen branche. Jij komt te werken in een team van specialisten welke adviezen en producten bieden over het beheren van de tijdelijke toegangscontrole oplossingen. Denk hierbij aan tourniquets, slagbomen en poorten in combinatie met biometrie, kentekenherkenning en RFID. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden.

 

Als klantcontact medewerker ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en onderhouden van contacten met onze zakelijke klanten via de telefoon en/-of mail. Je werkt offertes uit en volgt deze op. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers door het beheren van een eigen klantennetwerk, het signaleren van commerciële kansen en het inplannen van afspraken. Elke dag werken aan de tevredenheid van je klanten is jou dan ook op het lijf geschreven. In de functie van klantcontact medewerker in Breukelen, is geen dag hetzelfde!
 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het IQ-Pass team, waarin jij als klantcontact medewerker komt te werken in Breukelen, bestaat uit 25 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!
 

Jouw profiel
Stressbestendig en servicegericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel medewerker binnendienst de beste te worden, heb je:

 • Mbo werk-denkniveau bij voorkeur met aantoonbare, commerciële en administratieve werkervaring
 • Een commerciële instelling, je bent doortastend en je vindt klantcontact leuk.
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans of Duits is een pre
   

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als klantcontact medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850, - en € 2.750, - op basis van en fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Breukelen
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden doormiddel van interne en externe trainingen.
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Solliciteren!
Is deze vacature klantcontact medewerker in Breukelen een schot in de roos Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberje en ik geef graag antwoord via WhatsApp op  06 39007975. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via