Teamleider Repair & Maintenance

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen
Als Teamleader R&M + Technical Training ga jij samen met jouw team aan de slag met het blijvend (door)ontwikkelen van beleid en processen voor de deelgebieden Repair & Maintenance, Telematics, Training en Workshopfitting. Samen met jouw teamleden beoordeel je naast technische vraagstukken en rendabiliteit van reparaties eveneens ook aanvragen voor workshopequipment t.b.v. kostenbesparingen. Ook werk je samen met operationele stakeholders om de machine stilstand te reduceren en de vlootkwaliteit te verbeteren. In samenwerking met de technical trainers en afdeling Learning & Development verbeter je de productkennis van de monteurs om kosten en stilstand te reduceren.

Jouw team valt onder de afdeling Technical Support, welke verantwoordelijk is voor het beleid, de richtlijnen, de kosten en de uitvoering van de optische -en technische kwaliteit van de verhuurvloot in alle landen waar Boels actief is. De afdeling R&M + Technical Training is verantwoordelijk voor de externe reparaties van artikelen, verbeteren van de optische en technische kwaliteit, reparatie -en keuringscijfers, interne techniek trainingen, operationele telematica werkzaamheden, advies en samenstellen van werkplaatsinrichting en gereedschappen en het support en inzetten van verbetertrajecten voor kennisdeling van emissie en nieuwe techniek ontwikkelingen. Dit natuurlijk allemaal in samenwerking met het hele Technical Support Team. Een hele gave verantwoordelijkheid dus!

Als Teamleader zal jij je ook bezighouden met het opleveren van rapportages over uitvoering, kwaliteit en kosten van de dienstverlening, die vooraf vastgelegd zijn in KPI’s. In nauwe samenwerking met de Project & Policy Offers, werk je aan systeem -en proces verbetervoorstellen. In overleg met de Manager Technical Support worden hiervoor samen de prioriteiten bepaald. Uiteraard voer je ook de individuele voortgangsgesprekken met medewerkers.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Het oranje Technical Support Team in Sittard bestaat uit 28 medewerkers. Je rapporteert aan de Manager Technical Support. Samen vormen we één grote, oranje familie!


Jouw profiel

Ben jij organisatorisch sterk, analytisch, pragmatisch en een echte doorzetter? Dan pas jij in ons oranje team!

Om daarnaast ook als Teamleader de beste te worden bij Boels, bezit je over:

 • HBO werk- en denkniveau. Naast Nederlands beheers jij de Engelse en Duitse taal vloeiend.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en ervaring met het aansturen van een team en het implementeren van verbetervoorstellen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden; je kunt schakelen met verschillende stakeholders op in- en extern vlak waarbij jij fungeert als volwaardig gesprekspartner.
 • Kennis van en ervaring met techniek en machines, evenals een adviserend vermogen en een kritische blik.
 • Eigenschappen als een positieve instelling, een proactieve houding, oplossingsgericht, klantgericht, kwaliteitsgericht, resultaatgericht, efficiënt en een echte people manager.

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Teamleader R&M + Technical Training, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past; tussen de € 2.874,-  en € 4.106,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40  uur) 
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Teamleader Repair & Maintenance + Technical training in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via