Teamleader Warranty & Modifications

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen
Als Teamleader Warranty & Modifications ga jij samen met jouw team aan de slag met het blijvend (door)ontwikkelen van beleid en processen voor modificaties en warranty cases. Samen met jouw team verleen jij een goed gewaardeerd serviceniveau en ondersteunen jullie alle Business units bij artikelen binnen de garantieperiode om de machine stilstand en kosten te reduceren en de kwaliteit van de vloot te verbeteren.

Jouw team valt onder de afdeling Technical Support, welke verantwoordelijk is voor het beleid, de richtlijnen, de kosten en de uitvoering van de optische -en technische kwaliteit van de verhuurvloot in alle landen waar Boels actief is. De afdeling W&M is verantwoordelijk voor de ondersteuning bij modificaties aan onze verhuurartikelen, support bij garantiecases op onze depots c.q. bij klanten, advies aan onze eigen Purchase Department bij nieuwe aankopen, het optimaliseren van de samenwerking met leveranciers en het starten van verbetertrajecten van verschillende processen en systemen. Een hele gave verantwoordelijkheid dus!

Tickets voor garantiecases en modifications worden ingediend via een Ticketsysteem. Deze tickets worden opgepakt en zover mogelijk afgehandeld door jouw team waar jij als Teamleader leiding aan geeft. Dagelijks pak jij zelfstandig ook deze werkzaamheden op en support je jouw team met deze werkzaamheden. Als Teamleader zal jij je ook bezighouden met het opleveren van rapportages over uitvoering, kwaliteit en kosten van de dienstverlening, die vooraf vastgelegd zijn in KPI’s. In nauwe samenwerking met de Project & Policy Offers, werk je aan systeem -en proces verbetervoorstellen, evenals het verbeteren van garantie afspraken die vastgelegd zijn in onze service level agreements. Hiervoor worden in overleg met de Manager Technical Support de prioriteiten bepaald. Uiteraard voer je ook de individuele voortgangsgesprekken met medewerkers.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s in verschillende rollen.. Het oranje Technical Support Team in Sittard bestaat uit 28 medewerkers. Je rapporteert aan de Manager Technical Support. Samen vormen we één grote, oranje familie!


Het profiel

Ben jij organisatorisch sterk, analytisch, pragmatisch en een echte doorzetter? Dan pas jij in ons oranje team!

Om daarnaast ook als Teamleader de beste te worden bij Boels, bezit je over:

 • HBO werk- en denkniveau. Naast Nederlands beheers jij de Engelse en Duitse taal vloeiend.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en ervaring met het aansturen van een team en het implementeren van verbetervoorstellen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden; je kunt schakelen met verschillende stakeholders op in- en extern vlak waarbij jij fungeert als volwaardig gesprekspartner.
 • Kennis van en ervaring met techniek en machines, evenals een adviserend vermogen en een kritische blik.
 • Eigenschappen als een positieve instelling, een proactieve houding, oplossingsgericht, klantgericht, kwaliteitsgericht, resultaatgericht, efficiënt en een echte people manager.

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Teamleader Warranty & Modifications, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,-  en € 3.747,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40  uur) 
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Teamleader Warranty & Modifications in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-2875759. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via