Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Dit is niet zomaar een parttime baan. Dit is een parttime flexibele bijbaan als verkoper binnen de grote oranje Boels familie! Kom jij op zaterdagochtend ons team in Sittard versterken? Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega's, wordt je losgelaten op de verhuurbalie om de klanten te helpen met het huren van materiaal voor hun bouwprojecten en doe-het-zelf in huis. Binnen de kortste keren weet jij het verschil tussen een breekhamer en een boorhamer. De klanten zullen zich immers tot jou wenden voor advies en aanbevelingen! Wij hebben voor onze klanten een breed scala aan duurzame producten en alternatieven te huur. Want ook Boels werkt aan een schonere, duurzamere toekomst! Naast het adviseren van onze klanten, ga je aan de slag met de computer en telefoon om de apparatuur te verhuren en de teruggave ervan te registreren.  Zo vliegt de zaterdagochtend snel voorbij, met hard werken en veel lachen met je collega's. Je zorgt ervoor dat het filiaal in Sittard opgeruimd en wel klaar staat als de fulltimers op maandagochtend binnenkomen en dan sluit je samen het filiaal in Sittard om 12:30 uur af. Het weekend begint hier! Snuffelen in de winkels, naar het café, tv kijken, naar de gym; de keuze is aan jou! Klinkt als jouw bijbaan, nietwaar?

 


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard bestaat uit veel enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken. Kom je mee?

 

Het oranje team en jij

‘Goed met mensen om kunnen gaan’ ‘Echt willen helpen’. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze parttime flexibele bijbaan als verkoper in Sittard. Daarnaast:

 

 • Werk je minimaal op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur
 • Ben je in de vakanties extra uren beschikbaar en doordeweeks flexibel over extra uren te werken (wij kunnen maximaal 20 uren per week in totaal bieden)
 • Moet je minimaal 18 of bijna 18 jaar zijn

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode als parttime verkoper in Sittard leer je onze producten en ons IT systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Dat kan ook! Verder mag je van deze parttime flexibele bijbaan als verkoper verwachten:

 

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon vanaf €6,89 (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd
 • Een reiskostenvergoeding naar Sittard
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot fulltime baliemedewerker, monteur, chauffeur, assistent manager, filiaalmanager, accountmanager enz.
 • 28 verlofdagen bij een fulltime dienstverband (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen) (gebaseerd op 40 uur per week)

 

Boelseye!

Is deze parttime flexibele bijbaan als verkoper in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via