Tax Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Tax Manager ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van belastingaangiftes voor de gehele Boels Rental Groep. Je zorgt voor het opstellen van transfer pricing documentatie, bouwt verder aan ons tax control framework, en je communiceert met externe adviseurs en Belastingdiensten. Je zorgt voor de analyse en de benutting van (al dan niet fiscale) subsidiemogelijkheden en verder is je werkdag uiteraard gevuld met het geven van advies voor alle activiteiten binnen de internationale Boels groep. Hieraan werk je zowel zelfstandig, als in teamverband. Vanuit Sittard worden alle werkzaamheden gedaan voor alle landen waarin Boels actief is. Dit alles gebeurt in een complexe en dynamische omgeving en in samenwerking met andere afdelingen binnen Boels. Het ene moment ben je bezig met een integratie van een overgenomen bedrijf, het ander moment werk je mee aan het implementeren van een IT oplossing. Het is een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een snel groeiende onderneming.

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Sittard en in deze functie kun je ook gedeeltelijk thuiswerken.
 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Je gaat rapporteren aan onze Head of Tax die op zijn beurt rapporteert aan de Director Group Finance. Het Group Finance team, een kernteam op fiscaal en financieel vlak met een centrale en brede rol in de internationale Boels-organisatie, is in opbouw waardoor er nog veel ruimte is voor eigen inbreng. Je bent intensief betrokken bij de verdere ontwikkeling van het team en de onderneming, en je komt te werken in een nuchtere en open cultuur met plezierige collega’s. Iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie. 


Jouw profiel

Kritisch en zorgvuldig, jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als Tax Manager de beste te worden bij Boels, beschik je over het volgende:

 • Je bent in het bezit van minimaal een WO-diploma fiscaal recht of fiscale economie;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in een gelijkwaardige functie bij een adviesorganisatie, accountantskantoor, of internationaal opererende onderneming;
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over goede adviesvaardigheden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, daarnaast ben jij ook vaardig in het Engels en/of Duits.

Voor deze vacature zoeken we een kandidaat die minimaal 32 uur per week beschikbaar is.


Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als Tax Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket verwachten van Boels, onder meer bestaande uit:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Interesse?

Is deze vacature van Tax Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Nina Borghoms telefonisch of via WhatsApp op 06-1138 8071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via