logistiek teamleider

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Rotterdam-Europoort; Industrial
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
Als logistiek Teamleider kom jij te werken op de afdeling Boels Industrial in Rotterdam Europoort waar we zijn gespecialiseerd in tijdelijk licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines. In de functie van logistiek teamleider ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie, de markt en van de feedback van klanten. Deze informatie weet jij duidelijk te vertalen richting jouw team. Dagelijks is er een stroom van duizenden artikelen welke of verzonden worden of retour komen.

 

Als logistiek teamleider behoud jij het overzicht, stuur jij het proces bij indien nodig en ben jij instaat om verbetermethodieken te implementeren. Gezamenlijk zorgen jullie als team ervoor dat de klanttevredenheid hoog blijft en dat de kpi’s behaald worden. Daar waar nodig zorg jij ervoor dat lijnen efficiënter worden ingericht en ontwikkel jij de kwaliteiten binnen het team voor het behalen van een optimaal eindresultaat. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van planningen, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, het trainen/ontwikkelen van medewerkers en het opstellen van rapportages richten het management.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!  Jij komt te werken in Rotterdam Europoort binnen een team dat bestaat uit 8 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!


Het Oranjeteam en jij
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als logistiek teamleider de beste te worden neem je mee:

 • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Logistiek Management, Supply Chain Management, Bedrijfskunde of gelijkwaardig
 • Ruime ervaring in leidinggeven, aansturen en ontwikkelen van productie en logistieke processen binnen een (internationale) technische omgeving.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je schakelt moeiteloos op alle niveaus binnen de organisatie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.
 • Ervaring van Six sigma is een pre.


 

Je krijgt een HeleBoels

Als je bij ons komt werken als Logistiek teamleider, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.383, - en € 3.404, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Rotterdam Europoort
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van Logistiek teamleider in Rotterdam Europoort een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via