Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Geleen
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Vind jij het leuk om op de weg te zitten? En heb jij affiniteit met techniek en breng jij een gezond portie beleving mee? Dan is deze chauffeur BE-vacature ([parttime of fulltime) bij Boels in Geleen waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Voor ons filiaal in Geleen zijn wij op zoek naar een enthousiaste chauffeur BE, die graag klantcontact heeft en graag op de weg zit in een zelfstandige functie. Als chauffeur ben jij de motor van het filiaal want jij zorgt ervoor dat het materiaal op tijd bij onze klant is! Jij bent iedere werkdag rond 17.00 uur klaar (er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen).  In de avonden en het weekend kun jij dus fijn bij je gezin zijn, tijd doorbrengen met vrienden of een andere leuke activiteit plannen! Klinkt niet zo verkeerd, toch?

 

Als chauffeur BE bij Boels op het filiaal Geleen is geen werkdag hetzelfde. We rijden na een vers bakkie koffie of thee en je collega’s gesproken te hebben weg om 07:00. Je vrachtwagen heb je de vorige dag al geladen!  Omdat jij veel in de regio rijdt ken jij de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Mocht dit door omstandigheden toch niet lukken bel je je klant op om dit netjes door te geven. Als jij bij de klant aankomt lever jij alle materialen netjes af, soms adviseer je over het gebruik van de machines, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Daarnaast verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Jij hebt een goed oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de huurformulieren door jouw klant worden ondertekend.

 

De boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels een van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt als chauffeur BE te werken in een team welke bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
Servicegericht en klantgericht'': jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur BE de beste te worden, heb je:

 •  1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een rijbewijs BE of je bent bereid om deze te behalen.
 • Geen 9-17 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uren per week, inclusief de mogelijkheid om een deel van de zaterdagdiensten te draaien (volgens rooster). We kunnen 24 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur BE in Geleen, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen) (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding richting Geleen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van Chauffeur BE (parttime of fulltime) in Geleen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander en ik geef graag antwoord via WhatsApp op  0641 079 459. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via