Areamanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Rotterdam-Europoort; Industrial
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Binnen Boels Industrial, het specialisme binnen Boels Verhuur B.V. dat zich focust op de Industriële klant – zijn we opzoek naar een enthousiaste en gedreven Area Manager. Als Areamanager ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk voor meerdere Boels depots op Industriële klantlocaties in de regio Zuid-Holland. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat de teams op deze depots dusdanig worden opgebouwd dat zij efficiënt en doelgericht te werk kunnen gaan. Hierbij is het streven om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen met de beste oplossing in verhuur materiaal voor het uitvoeren van dagdagelijkse werkzaamheden en projecten zoals een turnaround. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de commerciële en operationele vraagstukken en dat jij dagelijks ondersteuning biedt aan jouw depotmanagers. Op basis van de door jou opgestelde strategische plannen zet jij de lijnen uit en bied jij coaching en begeleiding aan.

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team en de depots verder te ontwikkelen waarbij jij ook commerciële activiteiten onderneemt én ontplooit. Als Area manager heb je een functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Ondernemerschap en een commerciële drive spreken voor jou voor zich.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jouw totale team van West bestaat uit ongeveer 25 medewerkers met 5 direct reports (depotmanager) met wie jij dagelijks contact hebt. Deze regio is één van de grotere binnen Boels Nederland waarbij de onderlinge regio’s goed samenwerken. Je maakt onderdeel uit van een jong en enthousiast team waarbij samen leren en resultaten behalen centraal staan. Je werkt nauw samen met je collega’s van regio West, andere Area Managers, de Salesmanager en de Service Manager. Je rapporteert aan de Operations Manager. De lijnen zijn kort en door veel met elkaar te sparren en van elkaar te leren haal je het beste uit jezelf en het team.

Het oranje team en jij
Sluit onderstaand profiel bij jou, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als areamanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Leidinggevende en operationele ervaring, indien jij ervaring hebt in de industriële of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden en kun jij bij- & aansturen binnen verschillende lagen van de organisatie;
 • Een hands- on mentaliteit, je gaat planmatig te werk en bent ondernemend.
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als regiomanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • In deze rol krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Boelseye!
Is deze vacature van areamanager in regio West een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-39007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via