Meewerkend voorman

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman voor onze afdeling Bouwplaatsinrichting (BPI) in Sittard. BPI is gespecialiseerd in alles tot betrekking met het inrichten en veilig werken op bouwplaatsen. Wij hebben twee locaties in Nederland van waar wij het gehele land bedienen; Sittard en Nijkerk. Vanuit deze locaties worden alles materialen geregeld, geleverd en natuurlijk ook gemonteerd op de bouwplaats. Wij werken met hoogwaardig materiaal, dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

In de functie van meewerkend voorman zijn wij op zoek naar iemand die niet vies is van de buitenlucht, maar ook zeker alle ballen hoog weet te houden qua planning. Je ochtend begint met een overleg met het team. Hierin neem je samen met iedereen de dag door. Wat moet er klaar gezet worden, wie gaat aan de slag met de tellijsten, etc. Vanuit het systeem krijg jij alle informatie aangeleverd welke je als meewerkend voorman nodig hebt om jouw team aan te sturen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het materiaal dat terug komt. Deze moeten gecontroleerd worden en ook wordt er bij terugkomt geteld of de klant het juiste aantal materiaal heeft terug verzonden. Wanneer jouw team aan de slag is met het tellen of controleren, verwerk jij de administratie van die dag in onze Boels systemen.

Dus, ben jij op zoek naar een afwisselende, verantwoordelijke én aansturende baan waarin je zowel binnen als buiten aan de slag bent? Dan is dit wellicht de job voor jou!

 

De Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Aansturend en goed met mensen; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als meewerkend voorman de beste te worden, heb je;

 

 • MBO werk- & denkniveau met recente ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld in de technische dienst of op de werkplaats;
 • Communicatieve vaardigheden, je houdt van duidelijke communicatie, jouw team weet wat je van hen verwacht;
 • Een VCA- en Heftruck certificaat, dit is een pré. Als je deze nog niet bezit, mag je deze certificaten behalen op onze kosten
 • Organisatievermogen, leidinggevend, je bent gestructureerd en servicegericht[LE2]  .


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als meewerkend voorman, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van meewerkend voorman in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via