Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van accountmanager. Door middel van het aanbieden van nieuwe producten en diensten hebben we een sterke groei ambitie voor de komende jaren binnen onze bestaande en nieuwe klanten.


Bij Boels willen we de beste zijn. Dat past bij ons en dat stralen we ook uit. Als accountmanager dagen we je dan ook uit om klanten in, met name Limburg & Brabant, voor Boels te laten kiezen als dé verhuurpartner. Je werkt met een bestaande klantenportefeuille en bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de portefeuille. Om te weten wat er in de regio speelt ben je veel onderweg en hou je nauw contact met je bestaande klanten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en jullie hebben regelmatig contact. Tijdens deze contact momenten heb je een signalerende en actieve rol in het in kaart brengen van nieuwe kansen & projecten bij je klant.

Je bouwt aan een langdurige samenwerking met je klant (met name aannemers en bouwbedrijven) zodat zij jou als eerste weten te vinden wanneer nieuwe projecten starten. Je bent creatief in het vinden van oplossingen voor de vraag van de klant en maakt daarbij gebruik van het interne netwerk van collega’s om tot een constructieve samenwerking te komen en een passend aanbod neer te leggen dat voldoet aan de wens van de klant. Doordat je de regio Limburg & Brabant goed kent weet je tevens waar potentiële klanten zich bevinden. Je houdt de marktontwikkelingen in de gaten, geeft advies, maakt klant analyses en voor jou is acquisitie geen enkel probleem!

 

Als accountmanager werk jij nauw samen met jou collega accountmanagers, de afdeling site preparation / bouwplaats inrichting en spar jij veel met jouw sales manager. Kortom; een afwisselende, verantwoordelijk functie binnen een groeiend team aan professionals in een internationaal georiënteerd familiebedrijf!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Het oranje team en jij
Flexibel in aanpak en volwaardig gesprekspartner op alle niveaus; jij kan het én bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager in Met name Limburg & Brabant de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau ;
 • 3 - 5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Een sales gedreven instelling en ben jij in staat om klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden;
 • Commerciële en communicatieve vaardigheden en haal jij je motivatie uit het verder uitbouwen van interne én externe relaties;
 • Een hoge gun-factor, een positieve én enthousiaste instelling;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • Diverse interne trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in Limburg & Brabant een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via